2777
2789
عنوان

خانم ها دخترا دیگه بنظرم اصلا ازدواج نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 81 پست
خب حقوق مرد هم بعد از فوت میرسه به زنشفقط اینو میدونم کاش تعهد زن و مردهامون مثل دهه های قبل میشد زن ...

بنظرم قبلا هم این کثافت کاری ها بوده ولی به قوله شما چون فضای مجازی نبوده پر نمیشده و خیلی کسی نمیفهمیده 

وگرنه من اطرافیان خیلی هارو دیدم سنشون زیاده الان ۷۰ ۸۰ سالشونه ولی ی سری چیزای خیلی وحشتناکی از زمان ازدواج و جوونی هاشون میشنوم، اون موقع فقط بین خودشون نگه میداشتن از ترس آبروشون وگرنه اونجوری که فکر می‌کند گل و بلبل نبوده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله قطعا بوده ولی نه در این حداون موقع ها کمتر زنی تن به کارهای بد میداد

چرا انقدر رو خانما زوم کردید؟ خیانت و رابطه ی چیز دو طرفست هرچقدر زن تن بده مرد هم تن داده به این کارا، مرد هم انسانه عقل داره قدرت تصمیم گیری داره گول نخورده که مگه بچه ۴ سالست؟ درسته بالاتر گفتید اطرافیانتون خانم های زیادی دیدید که خوب نبودن ولی کل جامعه و دنیا تو اطرافیان شما خلاصه نمیشه که بخواید به خاطر اونا همه چیو گردن زنا بندازید 

منم هرچی اطرافیانم دیدم مرده خیانت کرده خانم سر زندگیش بوده الان بیام بگم نه همه چی تقصیر مردست مرده فلانه بیساره؟ خب ی خانمی هم اون طرف داستان بوده همونجور که تو داستان های شما هم قطعا یک طرفش آقا بوده 

مسئله اینه که تنها مهریه پشتوانه زن بود و حتی دیگه اونم نیست رسما به عنوان یه برده میره تو زندگی مشت ...

خب اگه اینطور فکر میکنی ازدواج نکن 🤷‍♀️ زوری ک نیس 🤷‍♀️ چرا خودتو میزنی به اون راه ؟!!

در ضمن اگه حضانت کامل هم بده یا حق طلاق .. کسی راضی نمیشه . اکثرا بحثشون براشون مهریه هست فقط ک چرا نمیتونن بگیرن

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
چی بگم واقعامن تاپیکاتو خوندم تو شوهر خوبی داری خداروشکرباز تو مهریت خوبه کم نیست، ۷٠ تا سکه با حق ط ...

آره خوب بود

ولی حساب کردم دیدم قابل دادنه😂

گفتم همون چیز اولی باشه که بابام گفته بود

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

پشمکای بی مصرف جدید بود 😂🤦‍♀️

همینن به خدا

انگار دخترا دارن التماس میکنن که این سگای گشنه بیان خواستگاریشون

والا من خودم خواستگاریم سال ۴۰۱ بود

از این خبرا نبود

الان نمیدونم چرا انقد پسرا بی مصرف شدن و شرط میذارن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

همینن به خداانگار دخترا دارن التماس میکنن که این سگای گشنه بیان خواستگاریشونوالا من خودم خواستگاریم ...

دقیقا

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥