2777
2789
عنوان

خانم ها دخترا دیگه بنظرم اصلا ازدواج نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 81 پست
مجرد هم نمیشه تا آخر عمر موندچون پدر مادر آدم تا ابد نیستنباید بچه دار شد تا سر پیری و ناتوانی تنها ...

اتفاقا به نظرم زندگیها بهتر میشه.یه مشت زن مطلقه نمیریزن تو جامعه آویزون مردهای متاهل بشن و زندگیا رو نابود کنند.والا نصف اینا که شوهر میکنن دو سال بعدش همه طلاق گرفتن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب از بس یه سری زنها آشغال بازی در آوردن دودش رفت تو چشم بقیهیه سریا از همون روز اول به طمع مهریه گر ...

مردای زیادی هم اشغال بازی دراوردن چرا قوانینی که به نفع مردا بود عوض نشد..

چون قانون نویسا مردن معلومه که نفع زن نمینویسن..

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
مردای زیادی هم اشغال بازی دراوردن چرا قوانینی که به نفع مردا بود عوض نشد..چون قانون نویسا مردن معلوم ...

زنها خیلی عملکردشون ضعیفتر بوده در سالهای اخیر 

میرن طلاق میگیرن یا خودشون یا دختراشون میفتن تو زندگی مردهای متاهل بذار یه کم به خودشون بیان بفهمن جایی خبری نیست من اگه قانون گذار باشم جلوی استخدامشون تو خیلی جاها رو هم میگیرن یه مشت زن و دختر خراب و افتضاح جامعه رو به گند کشیدن.

زنها خیلی عملکردشون ضعیفتر بوده در سالهای اخیر میرن طلاق میگیرن یا خودشون یا دختراشون میفتن تو زندگی ...

تو دقیقا مثال زنایی هستی که زن ستیز هستن

میگی زنا طلاق میگیرن میفتن رو زندگی مردال متاهل!! اولا هیچ زنی با این جامعه ای که ما داریم از روی خوشی طلاق نمیگیره، همین نی نی سایتو نگاه کنی میبینی چقدر زنا از دست شوهراشون عذاب میکشن و بعضیا طلاق میگیرن بعضیا هم مجبورا تو اون زندگی میمونن، چرا؟ چون حق طلاق ندارن

بعد ی سوال، اون مرد متاهلی که با وجود داشتن تعهد به یه زن میفته دنبال زنای خراب جامعه رو به گند نکشیده؟ مشکل از اختیار مرداست و تربیتشون وگرنه اگه یه درصد شعور و شخصیت داشته باشن دنبال زنا نمیفتن..باز اون زن مطلقه که به کسی تعهد نداره ولی اون مردی که تعهد داره چرا اینجوری میکنه

چون یسری از مرداهم خراب و اشغالن

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

اگر هر آدمی بخواد از اول با ذهن مریض ازدواج بکنه، اون زندگی ، زندگی بشو نیست!

اگر ازدواج خوب می‌خواین به خود شناسی و خود آگاهی برسین و بعد یه آدم ارزشمند هم سطح خودتون انتخاب کنین، اینجوری نیاز به هیچ حقی ندارین. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

الهی زود تر ظلمشون به خودشون برگرده

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

بچه چی  زندگی مشترک چی اسایش وارامش تااخر عمر سگ دو بزنیم؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.