2777
2789
نه من اولین بارمه ولی شوهرم اومده چه جاهایی داره که میتونیم ازش دیدن کنیمو لذت ببریم البته از نظر خا ...

پاساژ كه زياد داره مثل ستاره حافظ عفيف اباد. خليج فارس صنايع.  افتاب معالي اباد. نگين فلكه احسان.  

ديدينياشم حافظ سعديه بازار وكيل كه حمام وكيل و مسجد وكيلم نزديكش رستوران شرزه همون نزديكاست عاليه ولي جوز گرون قيمتاست ديگه رستوران هفت خوان  خواجو كرماني  ديگه خيلي زياد باغ نارنجستان قوام خانه زينت الملك كنارشه 

باغ ارم باغ عفيف اباد باغ جهان نما باغ دلگشا اول سعديه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جاهای بکر و طبیعی و جاهای قدیمی رو دوست دارم و البته بازار و خرید کردن رو که فک میکنم همه ی خانوم ...

بنظرم واسه خريد ستاره و حافظ 

تخت جمشيدم نزديك شيراز ميتونيد بريد قبر كوروش و نقش رستم و پاسارگاد 

بنظرم واسه خريد ستاره و حافظ  تخت جمشيدم نزديك شيراز ميتونيد بريد قبر كوروش و نقش رستم و پاسار ...

بله اونا ک تو شاخشه شوهرم عاشق جاهای تاریخیه حتما میریم اونجا

مرسی دوست عزیز بابت راهنماییتون😙