بزارید خلاصه بگمسرتوندرد نیاد اول اینکه من ب نظر همه اینجااحتراممیزارم انتظار دارم همچین احترامی دریافت کنم
من کنکوری ۴۰۵ ۱۹ سالمه
متاسفانه یا خوشبختانه با ی آقایی آشنا شدم چار پنج سال باهم بودیم کاری ک شده بابت تایم طولانی و سن کم لطفا سرزنش نکنین ک کمکینمیکنه
آقای با شخصیت خانواده مخصوصا زن دوست خوش اخلاق خوش عادت خاکی مغرور البت برا بقیه کار و خونه هم داره ب زودی ماشینممیگیره خیلیم هم دوس داریم
مونتا میخوایم دو سه ماه دیگ بیاد خواستگاری یبار اومد بابامردش کرد این سری نگرانم بد برخورد کنه
اینم بگممیدونمکنکوریم و فکرمدرگیر میشه درسته ولی از این شرایط دزدکی بیرون رفتن تو شهر کوچیک و پنج سال اذیت شدن خسته شدیم من
فردا پسفردا کار داشته باشم دانشگاه رفته باشم ولی با گسی باشم ک دوسش ندارم پس چرا زندگی کنم
از لحاظ درسمحمایتمیکنه
👇👇👇
شرایط خانوادم مخصوصا رفتار پدرم خیانتکار بد دهن پول خرجنمیکنه از وضع دندونام ک سیاه شده و درد میکنن ریختننمیبره نگم ...یا خیلی چیزا ک با وجود اینکه دخترم و لباس زیر اینا نیاز دارم پول ت جیبی نمیده کارم نمیزاره بکنم حداقل من برم خرج بچهای دیگش کنه
نظرتونچیه در مورد اینکه چجکری راضی کنم چ لباسی بگیرم از الان بگیرم؟؟ب مامانم چیبگم چجکری برنامه ریزی کنم