2777
2789

بزارید خلاصه بگم‌سرتون‌درد نیاد اول اینکه من ب نظر همه اینجا‌احترام‌میزارم انتظار دارم همچین احترامی دریافت کنم 

من کنکوری ۴۰۵ ۱۹ سالمه 

متاسفانه یا خوشبختانه با ی آقایی آشنا شدم چار پنج سال باهم بودیم کاری ک شده بابت تایم طولانی و سن کم لطفا سرزنش نکنین ک کمکی‌نمیکنه 

آقای با شخصیت خانواده مخصوصا زن دوست خوش اخلاق خوش عادت خاکی مغرور البت برا بقیه کار و  خونه هم داره ب زودی ماشینم‌میگیره خیلیم هم دوس داریم 

مونتا میخوایم دو سه ماه دیگ بیاد خواستگاری یبار اومد بابام‌ردش کرد این سری نگرانم بد برخورد کنه 

اینم بگم‌میدونم‌کنکوریم و فکرم‌درگیر میشه درسته ولی از این شرایط دزدکی بیرون رفتن تو شهر کوچیک و پنج سال اذیت شدن  خسته شدیم من 

فردا پس‌فردا کار داشته باشم دانشگاه رفته باشم ولی با گسی باشم ک دوسش ندارم پس چرا زندگی کنم‌

از لحاظ درسم‌حمایت‌میکنه 

👇👇👇

شرایط خانوادم مخصوصا رفتار پدرم خیانتکار بد دهن پول خرج‌نمیکنه از وضع دندونام ک سیاه شده و درد میکنن ریختن‌نمی‌بره نگم ...یا خیلی چیزا ک با وجود اینکه دخترم و لباس زیر  اینا نیاز دارم پول ت جیبی نمیده کارم نمیزاره بکنم حداقل من برم خرج بچهای دیگش کنه  

نظرتون‌چیه در مورد اینکه چجکری راضی کنم چ لباسی بگیرم از الان بگیرم؟؟ب مامانم چیبگم چجکری برنامه ریزی کنم

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

دانشگاه ادمای صدبرابر بهتر هست

میدونم‌ولی دوسش دارم خب 

نامردیه🫤

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازدواج تو سن 10 سالگی با سن 60 سالگی فرقی نداره و ایرادی هم نداره 

مهم اینه چی میخوای ازدواج چی میخوای از زندگی دو نفره 

یکی می‌ره سر کار پول نیاز داره.

ازدواج هم باید ببینی چی میخوای 

روزی 300 درآمد میخوای کانکت یار از کافه بازار دانلود کن https://B2n.ir/qf3504

ازدواج تو سن 10 سالگی با سن 60 سالگی فرقی نداره و ایرادی هم نداره مهم اینه چی میخوای ازدواج چی میخوا ...

قبول دارم حرفتون 

مونتا من ب اندازه ی پیرزن ۹۰ سال کشیدم‌ن‌تنها من خیلیا همسن‌من بدون اینکه باردار بشن بچه بزرگ کردن کار کردن حرف فش شنیدن سوسول نیستیم این‌نسل 

شاید یکی مثل خودم 

میدونم‌ولی دوسش دارم خب نامردیه🫤

ببین خلاصه بزار بهت بگم الان نوجوونی ممکنه بعدا پشیمون شی ولی ممکنه هم خوب باشه

اگه رشتت تجربیه و داری رل میزنی که کلا رفتی تو جوب دیگه! قید رشته خوبو بزن 

اگه واقعا بخوادت تا وقتی دانشگاه قبول شی صبر میکنه

درنهایت هم از روانشناس کمک بگیر نه ادمای اینجا

من بیشتر حس کردم برای فرار از خونه میخوای ازدواج کنی 

من خودم نوزده سالگی قبل از دانشگاه ازدواج کردم 

توی دانشگاه هم هیچ آش دهنسوزی نبود که از ازدواجم پشیمون بشم

همون شوهر خودم از همه بهتره😁 

اگر مطمئنی که طرفت آدم حسابیه ازدواج کن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

دلایل پدرت برای ردش چیبوده 

ایا تحقیقات انجام شده درمورد خواستگار 

فاصله سنی .خانوادش.

پدرکه خودت با اخلاق خوبت رامش کن.خیلیا مجردی این مشکلات و داشتن درمورد پدر.فقط از چاله تو چاه نیفتی .

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

من شخصا اولویتم درس بوده و رشد شخصی خودم. بعد ازدواج گزینه بعدیم بود که عجله ای براش نداشتم. از طرفی چون این تفکر رو داشتم مردی هم به شکل عاشقانه تو زندگیم نبوده.

اما در مورد شما هم اینکه شرایط خانواده ت یه کم متفاوته، هم اینکه ۴ ساله درگیر رابطه احساسی هستید و الان چه کات کنی چه نکنی روی درس و کنکورت اثر میذاره.

فعلا تمام تمرکزت روی کنکور باشه، زدواج رو بذارید برای بعد کنکور

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بنظرم حتما ازدواج کن

و خب چون میگی بابات اینجوریه بنظرم مامانت باهاش صحبت کنه 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
ازدواج کن ولی حتماااا ااااا درستو بخون شاغل شو

اره حتما 

بنظرم حتما ازدواج کنو خب چون میگی بابات اینجوریه بنظرم مامانت باهاش صحبت کنه

مامانم میدونی حرفش چیه خونه رو یکم سر سامون بدیم مصلا نرده برا پله ها نصب کنیم یا خودش درست کنه دندونش قیافش و...

من شخصا اولویتم درس بوده و رشد شخصی خودم. بعد ازدواج گزینه بعدیم بود که عجله ای براش نداشتم. از طرفی ...

ازدواج برا بد کنکور ک چنسال بدش 

نشون و خواستگاری و ... ک خانواده اونم بهش فشار نیارن

دلایل پدرت برای ردش چیبوده ایا تحقیقات انجام شده درمورد خواستگار فاصله سنی .خانوادش.پدرکه خودت با اخ ...

میافت سنت‌کمه البت حق داره ولی خب طرف آدم حسلبیه  با ۲۸ سال سن سرش ت شهر قسم‌میخورن پیر مردا جلوش خم‌راست‌میشن 

منظورم اینه حلال حروم سرشه