2777
2789

تا میاد گیر دادنو شروع می کنم چرا خریدو گذاشتی رو میز چرا سرت تو گوشیه چرا دیر اومدی حتی یه وقتایی که بی توجهی می کنه منم قهر می کنم بدتر از اون

ولی وقتی نیس دلتنگشم ساعتارو چک می کنم از رفتار دیروزم باهاش پشیمون میشم 

دیروز همش حواسش نبود منم قهر کردم دیگ صبح بیدار نشدم بدون صبحانه رفته ناهارشم تو یخچال بود برنداشته الان پشیمونم غرورمم نمی‌زاره بهش زنگ بزنم چون دیشب از دستش حرصی بودم که حواسش کجاپرته حرف میزنم نمیشنوه بااینکه من کم حرفم اون چند جمله لامصبو گوش بده حداقل😐

وقتایی که بی توجهی میبینم دیگ میزنم سیم آخر چیکار کنم یا بی توجهی اون درست بشه یا این واکنش تند من🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی هم اسم منی😍

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
عع دیروز سر همین موضوع من و شوهرم دعوا کردیم😕

تا دعوا نشده بیخیال عالمه و کلا بی توجه وقتی دیگ من حرصم گرفت یه چیزی گفتم بهش مظلوم میشه چیزی نمیگه 

فرداش خودم عذاب وجدان می گیرم😐

زنگ بزن گناه داره طفلی حالا انگار چ دعوایی کردید ک اینحور میکنی

خودمم موندم تو واکنشام اصلا تحمل بی توجهیشوندارم تا حواسش بهم هس شاد و شنگوم حاضرم از همه چی بگذرم به خاطرش وقتی بی توجهی می کنه دیونه میشم رسما😔

می‌دونم کارم اشتباهه ولی دست خودم نیس

تا دعوا نشده بیخیال عالمه و کلا بی توجه وقتی دیگ من حرصم گرفت یه چیزی گفتم بهش مظلوم میشه چیزی نمیگه ...

وای خواهر من اینقدر گیر میده من جای شوهرش ازش دفاع میکنم 🤣🤣🤣میگم بدبختو ول کن

درگیری های بزرگ تو زندگی از همینجا ها شروع میشه بعضی وقتا سریع به خودت بیا مثلاً وقتی میخوای به چیزی که سرجاش نداشته گیر بدی یه لحظه به خودت بیا و بجای گیر دادن خودت برش دار و با لحن آروم بگو  و داد نزن خودم اینطور بودما

نه برا من خونه رو گذاشت رو سرش صداش ساختمان رو برداشته بود

حداقل اینجوری شما عذاب وجدان نمی‌گیری 

من به خاطر سکوت و مظلومیت اون لحظش عذاب وجدان میگیرم🙁

بهش الرژی داری حتما 🫥 

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...