2777
2789
عنوان

قشم و هرمز

79 بازدید | 11 پست

بچه ها من دفعه اولمه میخوام برم قشم. راهنمایی میکنید لطفا ؟ برای خرید لباس . جنس های خوب و با کیفیت. 

از کجا بگیرم؟ 

و اینکه قشم و هرمز هتل یا اقامتگاه خوب کجا برم ؟ 

فصل فیتوپلانگتون ها کیه ؟ و جاهای دیدنی رو معرفی کنید . 

اقامت ک تو حود قشم باشه بهتره بعد ی روز بری هنگام و هرمز برگردی 

خرید درگهان معرکه اس 

خودن هنگام هرمز بازارچه ساحلیه خریدخاصی جز یادگاری نداره 

جدیدا نمیزارن هنگام پیده شین و اون فیتو پلانگتون رو با ساحل نقره ببیین 

ما ک رفتیم از قایق پیاده نشدیم از دور نشونمون دادن

ی بازار قدیم قشمم هست ک اونم خوبه  

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیتو ها بهمن و اواخر اسفند میان که من ندیدم با اینکه چند بار رفتم ،دلفینا هم الان نیستند .

هرمز شب نخاب که قیمت دبی باید هزینه کنی یه صبح تا عصر هم زیاده براش همه جاشو میتونی ببینی،در مورد بازارو و خرید نمیدونم چون من عشق دیدن طبیعتم با بازاراش کاری ندارم 

اقامت ک تو حود قشم باشه بهتره بعد ی روز بری هنگام و هرمز برگردی خرید درگهان معرکه اس خودن هنگام هرمز ...

هنگام میتونی پیاده بشی ،ساحل نقره ای نمیذارن که چیز خاصیم نیست ،دیگه خاکی نمونده

اقامت ک تو حود قشم باشه بهتره بعد ی روز بری هنگام و هرمز برگردی خرید درگهان معرکه اس خودن هنگام هرمز ...

پاساژ یا مغازه خاصی هست که بشناسی ؟ کتونی و پیراهن و اینا میخوام. 

و اینکه فیتو ها چه فصلی هستن ؟ 

هنگام میتونی پیاده بشی ،ساحل نقره ای نمیذارن که چیز خاصیم نیست ،دیگه خاکی نمونده

مارو ک پیاده نکردن ولی فقطم همون بازارچه اش پیاده میکنن دیگ 

پاساژ یا مغازه خاصی هست که بشناسی ؟ کتونی و پیراهن و اینا میخوام. و اینکه فیتو ها چه فصلی هستن ؟

پاساژ دریا بود من رفتم فک کنم انقدرم بزرگ بود ک کل وقتمون اونجا بودیم ولی در کل وارد بازار درگهان بشی اصلا نیاز نی جای خاصیو بشناسی همه چی هست همونجا 

مارو ک پیاده نکردن ولی فقطم همون بازارچه اش پیاده میکنن دیگ

میتونی پیاده بشی و با قایقای شخصی برگردی ولی چیز خاصی نداره هنگام غیر از همون ساحلش ،به ما گفتن اهو ماهو داره که هدیدیم