2789

من مشکلی با رفتنش ندارم ولی اینکه هرروز ۴ ۵ ساعت وقت کار اونجاس و شب ۷ ۸ میاد خونه شام میخوره میخابه واقها رو اعصابمه من قناعت میکنم با چیزایی که دارم میگذرونم سعی میکنم باهاش کنار بیام ولی انتظار دارم دگ وقت کار هم بره سر کار نه که دایما ور دل مامانش باشه من سه ماهه باردارم نهایت هفته ای دوبار میرم خونه مامانم خونمونم دورتر از خونه مامانمه ماشین هم ندارم اما شوهرم ماشین زیر پاش باردار هم نیست ۴ ستون بدنشم سالمه اما همش میره میخابه خونه مامانش،مامانش هم که از خداشه الان پشت سرم میگه عروسم خیلی پخمس 

هر نر خری که درخواست دوستی میده مادرش قهوه اس☕️

بگو کار دارم ببا کمکم

فیلم ببینید خرید برو باهاش، پیاده روی، دکتر هم همش با شوهرت برو

کلی برنامه دونفره بچین

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بگو کار دارم ببا کمکمفیلم ببینید خرید برو باهاش، پیاده روی، دکتر هم همش با شوهرت بروکلی برنامه دونفر ...

والا صبح تا شب میره پیش مادرش شبم خسته میاد جمعه از ساعت ۷ گرفت خوابید واقعا رندگیمون بی معنی شده 

والا صبح تا شب میره پیش مادرش شبم خسته میاد جمعه از ساعت ۷ گرفت خوابید واقعا رندگیمون بی معنی شده

باهاش حرف بزن

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

به نظرم تو هم برو خونه مادرت بمون، اما نه به عنوان قهر! شوهرتم چیزی گفت بگو توی خونه خالی چرا بمونم؟ وقتی تو ترجیح میدی بری پیش مادرت، خب اوکی برو، ولی از من توقع نداشته باش اونجا بشینم منتظر تو

مگه سر کار نمیره ؟ پس از کجا میارین میخورین

شغل ازاده 

فعلا داشته هامونو میخوریم منم خرم همش قناعت میکنم ولی واقعا لیاقت نداره اونروز ویارم بادوم بود رفتیم خرید دیدم کیلویی ۷۰۰ نزاشتم بخره اونم رفت از یه جا با پوست ۵۰ تومنیشو خرید خیلی خرم واقعا خودم باعثشم دلم میسوزه میگم یهو سکته میکنه ولی واقعا لیاقت نداره 

به نظرم تو هم برو خونه مادرت بمون، اما نه به عنوان قهر! شوهرتم چیزی گفت بگو توی خونه خالی چرا بمونم؟ ...

اره بخدا خسته شدم از خونه خالی نگاه اجاق گاز میکنم بالا میارم با این وضعم ناهار شامم میپزم اما این همش میره خونه مامانش با برادرزادش پی اس بازی میکنه خسته شدم از کاراش

اره بخدا خسته شدم از خونه خالی نگاه اجاق گاز میکنم بالا میارم با این وضعم ناهار شامم میپزم اما این ه ...

اگه با خونواده شوهرت اوكي هستي گاهي باهاش برو

بقيه رو هم برو خونه مادرت 

تنها خونه نمون براي روحيه ات خوب نيست چون بارداري

اگه با خونواده شوهرت اوكي هستي گاهي باهاش بروبقيه رو هم برو خونه مادرت تنها خونه نمون براي روحيه ات ...

نه مادرشوهرم چشم دیدنمو نداره راضیه سر به تنم نباشه