2777
2789

دوستان کسی تا حالا چنین تجربه ای داشته ؟

همسرم مثلاً هفته ای یا دوهفته یکبار اینطوری میشه تو خواب به حالتیه انگار از چیزی ترسیده و داد میزنه طوری که من از خواب بیدار میشم ولی خودش نه

بیدارش ک می کنم خودش هم متوجه میشه که تو خواب داد میزده 

چند دفعه ازش پرسیدم خیلی مختصر گفت بچگی خودشو می‌دیده یه بار هم گفت انگار دنیا رو وارونه میدید 

من تا حالا همچین اتفاقی واسم نیفتاده بنظرتون خواباش علتی داره یا طبیعیه؟ ازش هم پرسیدم از چیزی ترسیده یا نگران چیزی هستی میگه نه

و اینو هم گفت که قبلاً اینطوری نمیشد تازگیا کابوس میبینه بنظرتون چیکار میشه کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادرم سالهاست بعد ازدواج این شکلی شد پدرم و خیلی دوست داره براش احترام زیادی قائله

یعنی مادرتون قبل ازدواج اینطوری نبودن ؟

چون همسرمم میگه قبلاً اینجور خوابا نمی‌دید تازگیا شده(ما هم تازه عروسی کردیم)

ببریدش روانپزشکخیلی کمک میکنهمنم خیلی خواب های وحشتناک میدیدمرفتم دکتر بهم قزص داد اروم شدم

قبول نمی کنه من اسم روانپزشک نیاوردم فقط گفتم شاید از یه چیزی ترسیده بریم ترستو بردارن قبول نکرد روانپزشک بگم دیگ فک کنم تیکه تیکم می‌کنه😐😂

بابای من اینجوریه بچه بوده بدبجور میترسه از بعد اون مونده سرش با دعااینام خوب نشد

فکر کنم همسرمم همینطوریه بین بحثامون چند بار گفته خیلی از مشکلاتمون منشأ از گذشتس ولی اینو هم اشاره کرده که قبلاً از این خوابا نمی‌دید موندم اگر ترسش از بچگیه چرا قبلاً کابوس نمی‌دید الان اینطوری شده

قبول نمی کنه من اسم روانپزشک نیاوردم فقط گفتم شاید از یه چیزی ترسیده بریم ترستو بردارن قبول نکرد روا ...

خودتون با یه روانپزشک مشورت کنید

شب ها بهش کلرودیازپوکساید بدید ، کمک میکنه به خواب آروم