2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

436 بازدید | 82 پست

من پشت کنکوری تجربی ام قرار نیست دیگه فیلم ببینم کلا قراره از فضای مجازی و نت دور شم

بعد دیگه چون فیلم نمیبینم درسنامه قراره بخونم واسه شیمی قراره جامع بگیرم که تست هاشو وقت کنم بزنم  درسنامه اش خوبه مفصله ؟؟؟

لازمه که کنارش کتاب های دیگه ای بخونم ؟؟

خودم مسائل شیمی هادیان فر رو دارم واسه 1400 عه لازم برم جدید بگیرم؟؟؟

گفتم شاید شیمی آلی هادیان فر رو هم بگیرم 

لازمه خوبه؟؟؟

کار خوبی میکنم دیگه فیلم نمیبینم؟؟ آخه فیلم خیلی وقتم رو میگیره و میرم تو فضای مجازی

واسه فیزیکم تک پایه

مشاور هام میگفتن خودت تیپ بندی و خلاصه نویسی آماده بگیر چه کتاب هایی تیپ بندی و خلاصه نویسی خوب دارن؟؟ مخصوصا برای زیست

میشه دوستاتون رو هم تگ کنین راهنماییم کنن

عزیزم کسایی فیلم نمیبینن که پایه خوب درس خوندن دوازدهمشونم تدریس خوب دارن ( از طرف مدرسه ) 

یا با درسنامه اوکی هستن یعنی بخونن مطلب نفهمیده باقی نمیمونه سریع می‌رن برای تست 

اگه اینطوری هستی اره نبین ولی اگه نیاز داری که خب باید ببینی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم کسایی فیلم نمیبینن که پایه خوب درس خوندن دوازدهمشونم تدریس خوب دارن ( از طرف مدرسه ) یا با درس ...

دوران مدرسه خوندم ولی یادم نمیاد خوب چرا دروغ بگم

ولی با درسنامه خوندم یه جاهایی تست هام رو خیلی بهتر زدم

سلام فیلم ندیدن که بهترین کاره ولی برای شیمی به نظرم بهتر از ایکیو جامع نداریم معرکس لامصب

درسنامه اش خوبه؟؟؟

از چند تا مشاور پرسیدم گفتن خیلی سبز گفتن آیکیو بالاعه

عزیزم کسایی فیلم نمیبینن که پایه خوب درس خوندن دوازدهمشونم تدریس خوب دارن ( از طرف مدرسه ) یا با درس ...

خب ببین قاعدتا همه مبانی نیاز به تدریس نداره گاها فیلم دیدن ادمو شرطی میکنه ینی مغز مشروط بر همون فیلم دیدن میزاره یادگیریرو برای یه درس اوکییه فیلم اموزشی ببینی ولی بیشترش طبق تجربه منه پشت کنکوری سمه سممم

خب ببین قاعدتا همه مبانی نیاز به تدریس نداره گاها فیلم دیدن ادمو شرطی میکنه ینی مغز مشروط بر همون فی ...

من که به نظرم برای آدمایی که ای دی اچ دی هستن خیلی خوبه 

و کسایی که گیراییشون بالاست 

بعدشم فیلم بیشتر میمونه تو ذهن 

من خودم اصلا عادت به درس خوندن نداشتم 

از یازدهم که شروع کردم برای کنکورم پای کتاب بند نمیشدم 

فقط فیلم منو نگه میداشت سر درس 

اصلا با درسنامه اوکی نبودم حوصله سر میرفت 

درسنامه اش خوبه؟؟؟از چند تا مشاور پرسیدم گفتن خیلی سبز گفتن آیکیو بالاعه

ببین عالیه عالی نه اگر درسنامه ارو دقیق بخونی تو تستا مشکلی پیش نمیاد حتی تستاش در چهار سطن اسان متوسط سخت وخیلی سخت کمکم بری اوکی میشه

من که به نظرم برای آدمایی که ای دی اچ دی هستن خیلی خوبه و کسایی که گیراییشون بالاست بعدشم فیلم بیشتر ...

خب عزیزه دلم تو تسلط داشتی رو خودت کنار درس کار میکردی تست میزدی من از عنوان استارتر متوجه شدم تسلط نداره وسط فیلم میرع فضای مجازیو تست نمیزده در کل بگم کسی با فیلم دیدن چیزی نشده پشت این حرف منم تجربه نشسته تا پشت میز نشیشنی تست نزنی هزار بارم فیلم ببینی فیلم تدریس رتبه یک کنکورم که ببینی بازم ده درصد نمیزنی اینو بپذیر از کسی که کنکور داره و با این فضا اشناس به جز اونم کسی که خاصه وتیز هوش هیچ وقت فیلم نمیبینه اینو در راستا حرفت میگم که گفتی خیلی خوبه براشون وقتی میتونی با دوساعت مطالعه یه میحث زیستو بخونی وتست بزنی چرا باید چار ساعت فیلم ببینی دوساعت جزوه بخونی یه ساعتم تست بزنی دوساعت منتطقی تره یا هفت ساعت کمی تفکر پست حرفامون باشه بد نیست منم دقیقا پارسال کار شما رو میکردم الان حرفه منو نمیفهمی سال دیگه متوجه میشی

فیلم ببین برای درسایی که صفری

نمیدونم صفرم یا نه مخم خیلی خیلی خوبه یعنی زود یاد میگیرم

مثلا واسه آزمون در حد سه چهار ساعت خوندم زیست و ۴۰ در صد زدم

ولی نخونمم در حد ده درصدی میزنم

فیلم حجمشون زیاده بعد منی که از الن قراره جدی شروع کنم دیر نی؟؟

به نظرت کدوم مباحث به فیلم نیاز داره؟؟

من که به نظرم برای آدمایی که ای دی اچ دی هستن خیلی خوبه و کسایی که گیراییشون بالاست بعدشم فیلم بیشتر ...

من ای دی اچ دی دارم بچگی تحت درمان بودم مطالبو خیلی خوب متوجه میشم ولی فیلم میبینم حالت وسواس گونه میگیره منو قبل دبیر خودم بابد حل کنم بعد دبیر هم مطالب دبیر رو بنویسم حس میکنم کل وقتم میره

میشه راهنماییم کنید چه فصل هایی رو فیلم ببینم