2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان به همون خیال باش آزمون ها برای آدم ساده میزارن و آشنا ها شون بدون آزمون ثبت‌نام می‌کنن

من نمیرم بابا ۵۰۰ بدم که چی سهمیه دارها زیر میزی رد کن هارو استخدام کنن من اصلا تا حالا آزمون شرکت نکردم

همش الکی آشنا داشته باشی کارت حله پارتی بازی

من اینو خیلی تاپیک زدم گفتم جالبه که اینو الان تاپیک بزنی بگی بهت حمله می‌کنند میگن نه اینطور نیست ما چند نفر میشناسیم با آزمون رفتن کلا نی نی سایتی ها فاز برعکس دارن هرچی تاپیک بزنی برعکسشو تایید میکنن

من اینو خیلی تاپیک زدم گفتم جالبه که اینو الان تاپیک بزنی بگی بهت حمله می‌کنند میگن نه اینطور نیست م ...

اینجا رو حرفاشونو خیلی جدی نگیر اصلا 

مهم زندگی واقعیه که اگر اشنا نداشته باشی هیچ کاری برات نمیکنن

"هر تلخی و مرارتی خواهد گذشت، فقط صبر کن و به روزایی فکر کن که لبخند واقعی‌ت رو دوباره می‌بینی." 🌿✨

اینجا رو حرفاشونو خیلی جدی نگیر اصلا مهم زندگی واقعیه که اگر اشنا نداشته باشی هیچ کاری برات نمیکنن

نه بابا خودم میدونم ما معدل ۲۰ داشتیم تو کلاس اون پردیس فرهنگیان قبول شد ولی اونی که سهمیه داشت تهران دولتی قبول شد فکرشو کن دیگه این وضعیت کنکور ۹۹ درصد دولتی ها کلا سهمیه دارن الباقی با پول سختی به زور پردیس

نه بابا خودم میدونم ما معدل ۲۰ داشتیم تو کلاس اون پردیس فرهنگیان قبول شد ولی اونی که سهمیه داشت تهرا ...

دقیقا باز ما معدل ۲۰ سه سال پشت بو از سال۱۴۰۰اون رشته دلخواهش انچنان رشته تاپی هم نبود نیاورد و تسلیم شد امسال

ولی سهمیه دار داشتیم هیچی حالیش نبود تهران قبول شد

"هر تلخی و مرارتی خواهد گذشت، فقط صبر کن و به روزایی فکر کن که لبخند واقعی‌ت رو دوباره می‌بینی." 🌿✨

دقیقا باز ما معدل ۲۰ سه سال پشت بو از سال۱۴۰۰اون رشته دلخواهش انچنان رشته تاپی هم نبود نیاورد و تسلی ...

🙂‍↔️🙂‍↔️🙂‍↔️تف تو این شانس که افتادیم تو بدترین جای دنیا