2777
2789
عنوان

خاستگاری دخترا بیاین

159 بازدید | 26 پست

اگ کسی بیاد خاستگاریتون ک هیچکدوم از معیار های شمارو ندارع و تو فامیل دختر مجرد هم سن شما نباشه 

چیکار می‌کنید 

میدونم خانوادم خجالت میکشن ک سنم دارع میرع بالا هیچ خاستگاری هم نداشتم شما جای من باشید چیکار میکنید

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازدواج تصمیم شخصی خودمه و ایشون معیارای منو نداره پس منفیه جوابم فامیل به من چه ربطی داره

آره نظر ایشون خیلی منطقه حالا خودت بدبخت کنی چه خبره بگن شوهر کرد اصلا به اونا چه حالا شوهر کنی خوشبخت نباشی چی.... مگر اینکه معیارات معقولانه نباسه

بعدم دیگه این دوره نباید سخت گرفت دیگه همه به وضوح دارن میبینن چقدر خاستگار کم شده و مثل گذشته نیست که هر دختر چند تا چند تا از هر قشر خاستگار داشته باشه . 

کاری ندارم به اونایی که دوست میشن و بعد ازدواج می‌کنن 

ولی این دوره کلا خاستگار کمه 

آره نظر ایشون خیلی منطقه حالا خودت بدبخت کنی چه خبره بگن شوهر کرد اصلا به اونا چه حالا شوهر کنی خوشب ...

والا 

بد بشه ازدواج مون همون فامیل میخوان چی کار کنن! 

هیچی باز پشت سرمون حرف بزنن😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
خب پسره چطوریه ؟ از نظر مالی و اخلاقی ؟

از نظر مالی متوسطه 

اخلاق زیاد نمیدونم ولی ادم مامانی هستش از اونای ک مامان شون هرچی بگع میگع چشم و خیلی مذهبی هستش ولی من زیاد مذهبی نیستم 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

قبول میکنم

چرا