اگ کسی بیاد خاستگاریتون ک هیچکدوم از معیار های شمارو ندارع و تو فامیل دختر مجرد هم سن شما نباشه
چیکار میکنید
میدونم خانوادم خجالت میکشن ک سنم دارع میرع بالا هیچ خاستگاری هم نداشتم شما جای من باشید چیکار میکنید
مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اون که بستگی به خواسته های شما از خواستگارت داره ولی اینو خوب یادت باشه زندگیتو فقط به خاطر اینکه بگن شوهر کردی نابود نکن گاهی ازدواج نکردن خیلی بهتره از یک ازدواج غلط
بعدم دیگه این دوره نباید سخت گرفت دیگه همه به وضوح دارن میبینن چقدر خاستگار کم شده و مثل گذشته نیست که هر دختر چند تا چند تا از هر قشر خاستگار داشته باشه .
کاری ندارم به اونایی که دوست میشن و بعد ازدواج میکنن
اخلاق زیاد نمیدونم ولی ادم مامانی هستش از اونای ک مامان شون هرچی بگع میگع چشم و خیلی مذهبی هستش ولی من زیاد مذهبی نیستم
مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم