2777
2789
عنوان

خواستگار قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 41 پست
من هنوز بله نگفتم بخدا زن و شوهر با فاصله قدی خوب میبنم حسرت میخورم در حدی که به مامانم میگم خوش ب ح ...

من خاستگار قد 168 داشتم 

بااینکه خودم 157 ام مشاور بهم گفت اصلا عادی نمیشه اگه اوک نیستی باهاش ادامه نده

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینو میگم،عزیزم میگم باید با کسی باشه که قدش ۱۵۶ ۷ باشه بخدا پسر خیلی خوبیه اما به دلم نمیشینه ...

عزیزم جواب منفی بده 

این چیزا هم باعث دلسردی میشه بعد ازدواج ...قطعا شعور و شخصیت به قد نیست ولی قد و قیافه و موقعیت باید به هم بیاد واقعا 

میزان اهمیت ظاهر واسه آدما متفاوته 

من باشم مشکلی ندارم 

ولی اگه شما ظاهر واستون مهمه اذیت میشین 

مشاور برین بهترین راهه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
ععه پس مشاور اینطور گفته که صددرصد عادی نمیشه

ن گفت ظاهر باید ب دلت بشینه

نگو بعد ازدواج عادی میشه

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

من و شوهرم تقریبا هم قدیم اون ۷.۸ سانت بلند تره که به چشم نمیاد و هم قد دیده میشیم . من که مشکلی تو این موضوع نمی‌بینم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

خودت بشین با خودت یکی دوتا کن اگه میدونی دو دلی بیخیالش شو

اره دودلم 

ببین دو سال خواستگاری میکنن از اول دو دل بودم اوایل که نه میگفتم همش ۶ ۷ ماه هس که دو دلم بیشترم جواب به نه هست