2777
2789

پسرای الان که از دم گدا و هیچی ندار نه خونه نه درآمد نه پشتوانه

غیر از ۲_۳ تا شهر که جهاز با پسره بقیه شهرها جهاز با دختره 

مهریه هم که دیگه نه زندان داره نه چیزی 

خدا لعنت کنه باعث و بانیش رو 

چقدر یه نفر باید احمق باشه اینجوری شوهر کنه و هیچی هم نخواد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازدواج نکن پیر دختر بهت گفتن اون موقع چهار دست و پا میدوییالان همون قضیه گربه دست ش به گوشت نمی‌رسه ...

وقتی کل هنرت  شوهر کردن و سرویس دادن بهش باشه :

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

ازدواج نکن پیر دختر بهت گفتن اون موقع چهار دست و پا میدوییالان همون قضیه گربه دست ش به گوشت نمی‌رسه ...

برو بابا گشنه واسه ۳۰۰ هزار تومان التماس اینو اونو میکنی

معلومه تو چه خانواده ای بزرگ شدی از حرف زدنت مشخصه

بچه ها اینو گزارش بزنید تو چند تا تاپیکا دیدم چرت و پرت میگه

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

چقد بی شخصیتی الان تاپیک بغلی همه داشتن دعوات میکردن با این حرف زدنت حالا اومدی اینجا رو بهم بریزی؟؟؟

شایدیکی دلش میخواد ازدواج کنه

دقیقا باپسری که هیچی نداره اماعرضه داره

شایدواقعایکی خسته شدن از بازیچه دست شدن وتوی رابطه های نامعلوم رفتن

مگه هرکی ازدواج کرده بدبخته؟ 

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛