2777
2789
عنوان

با این قانون مهریه دیگه کسی ازدواج هم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 77 پست
خدا نگهش داره واست حالا باز هم خوبه خونه به نامت زدمن تو جامعه با ادما زیاد سر و کار دارم میبینم مرد ...

انقدر شوهر من تحت تاثیر و به حرف خانوادش بود 

الانم هست ها ولی کمتر شده یکم یادگرفته بعضی چیزارو نگه بهتره 

اونسری هم مامانش میگفت وای قلبم درد میکرد رفتم دکتر میگفت مامان خودت رو تو همه چی وارد نکن و مراقب قلبت باش تا درد نگیره😐😐😐😐😐اصلا پشمام ریخت

قبلا میگفت فاطمه مراقب مامانم باش تو باهاش بحث.کردی قلبش اینجور شده ببین مامانم چی میگه اون قلبش مشکل داره 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه من خودم یه ساعت پیش با وکیل حرف زدم گفت ۱۴ تا فقط قابل وصول اگه اموال داشته باشه اگه هیچی نداشته ...

نه ما قاضی دوستمون هست گفت هنوز بخشنامه نیومده برامون و قطعی نشده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

فکر میکنن ماها که داریم این حرف ها رو میزنیم کیسه دوختیم اونا چون مخالف هستند آدم خوبه هستن

من خدارو شکر خودم خونه و ماشین دارم شاغلم .شوهرمم فقط لباس های تنش و حقوقشه 

من برای خودم نمی‌گم برای آینده ی دخترای کشورم نگرانم 

حقشون خورده میشه و هیچ راهی هم ندارن

چه خوبخودت باهاش حرف زدی یا خودش اینجوری شد؟؟

من تازه بچه 5 ماهم سقط شده بود خانوادش بابت طلاهام ازم شکایت کردن 

شوهرمم میگفت نه اونا میخوان طلا رو بدی که جای امن نگه دارن دزد نبره و طرفشون رو گرفت 

بعد دید اونا سر زندگیشون ولی ما زندگیمون بهم ریخته.دید از طرف همسرم حرف زدن و جلو فامیل گفتن پسرمون بچه میخواد این نمیاره خب چیکار کنیم بچمون دوست داره ولی من و شوهرم مشکلی بابت بچه نداشتیم 

برای همین خودش فهمید و بهتر شد الانم هی روبه بهتری میره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

نه من خودم یه ساعت پیش با وکیل حرف زدم گفت ۱۴ تا فقط قابل وصول اگه اموال داشته باشه اگه هیچی نداشته ...

وا یعنی طرف مال و اموال داشته باشه نمیشه توقیف کرد مثلا ب اندازه سی تا سکه!!!! 

اگ اینجوریه واقعا تف توشون

وا یعنی طرف مال و اموال داشته باشه نمیشه توقیف کرد مثلا ب اندازه سی تا سکه!!!! اگ اینجوریه واقعا تف ...

تا ۱۴ تا فقط میشه اگه سکه باشه

دختر باید عاقل باشه بگه از خونه هم بهم سهم بده

برو بزرگ شدی بیا کامنت بزار نمی‌بینی به کلی زن کارمند و شاغل داره خیانت میشه .کلا تو باغ نیستی

هم تو ک بزرگی و در پی مهریه بسه !! و خب اون زن مستقل و کارمند هیچوقت پای شوهر هرزه نمیچسبه بخاطر نداشتن حامی مالی ! اگه بجز مهریه به این چیزام تامل کنی متوجه میشی !

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
مهریه پشتوانه منه حق چند سال کلفتی و کهنه شوری و ک و ن بچه شستن و کار کردنمشخصه شما یا مرد هستی یا ی ...

خوبه قبول داری کلفتی هست !! اگه اینجوریه پس همون کلفتی رو برو حقوقشو بگیر چه کاریه ک بخوای بذاری اجرا پول کلفتی تو بگیری ! بچه دارم نشو . مگه زوره ؟! امثال تو همون بهتر خدا بهشون بچه نده . که بخاطر جمع کردنش بخوان پول از مرد بگیرن اگه مرد پول نده قطعا بچه رو هم میندازی میری !! کسی حرف حق هم بزنه بخاطر فرار از افکار پوسیده خودتون دنبال مقصر جلوه دادن بقیه هستید و میخوایید بگید طرف سن بالاس یا هرچی .. با این افکارت اصلا ازدواج نکن

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
هم تو ک بزرگی و در پی مهریه بسه !! و خب اون زن مستقل و کارمند هیچوقت پای شوهر هرزه نمیچسبه بخاطر ندا ...

خدارو شکر من اونقدر وضعیت مالیم خوبه که فکر مهریه نباشم .زن کارمند بخاطر بچه هاش پابند زندگی میشه . بخاطر مخالف خانواده اش با طلاق پابند میشه 

نرود میخ آهنین در سنگ 

خوبه قبول داری کلفتی هست !! اگه اینجوریه پس همون کلفتی رو برو حقوقشو بگیر چه کاریه ک بخوای بذاری اجر ...

وقتی خدا خودش مهریه رو حلال کرده تو چرا کاسه داغ تر از آش شدی؟

انقد هول مردی که میخای بی مزد براشون حمالی کنی توسرتم زدن بگی چشم آقایی 

برو روم زن بگیر 

بیا منو کتک بزن