ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من تازه بچه 5 ماهم سقط شده بود خانوادش بابت طلاهام ازم شکایت کردن
شوهرمم میگفت نه اونا میخوان طلا رو بدی که جای امن نگه دارن دزد نبره و طرفشون رو گرفت
بعد دید اونا سر زندگیشون ولی ما زندگیمون بهم ریخته.دید از طرف همسرم حرف زدن و جلو فامیل گفتن پسرمون بچه میخواد این نمیاره خب چیکار کنیم بچمون دوست داره ولی من و شوهرم مشکلی بابت بچه نداشتیم
برای همین خودش فهمید و بهتر شد الانم هی روبه بهتری میره
برو بزرگ شدی بیا کامنت بزار نمیبینی به کلی زن کارمند و شاغل داره خیانت میشه .کلا تو باغ نیستی
هم تو ک بزرگی و در پی مهریه بسه !! و خب اون زن مستقل و کارمند هیچوقت پای شوهر هرزه نمیچسبه بخاطر نداشتن حامی مالی ! اگه بجز مهریه به این چیزام تامل کنی متوجه میشی !
مهریه پشتوانه منه حق چند سال کلفتی و کهنه شوری و ک و ن بچه شستن و کار کردنمشخصه شما یا مرد هستی یا ی ...
خوبه قبول داری کلفتی هست !! اگه اینجوریه پس همون کلفتی رو برو حقوقشو بگیر چه کاریه ک بخوای بذاری اجرا پول کلفتی تو بگیری ! بچه دارم نشو . مگه زوره ؟! امثال تو همون بهتر خدا بهشون بچه نده . که بخاطر جمع کردنش بخوان پول از مرد بگیرن اگه مرد پول نده قطعا بچه رو هم میندازی میری !! کسی حرف حق هم بزنه بخاطر فرار از افکار پوسیده خودتون دنبال مقصر جلوه دادن بقیه هستید و میخوایید بگید طرف سن بالاس یا هرچی .. با این افکارت اصلا ازدواج نکن