2777
2789
عنوان

با این قانون مهریه دیگه کسی ازدواج هم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 77 پست
جدی دارم میپرسم احمقی چیزی هستید ؟واقعا ندیدید دارم خطاب به اون کاربر بی شعور این حرف رو میزنم ؟چه ج ...

سوالی نیس .. فقط میتونم بگم احمق بتمام معنایی با طرز فکرت ! اابته همیشه نظراتت سطحی بوده .‌

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوالی نیس .. فقط میتونم بگم احمق بتمام معنایی با طرز فکرت ! اابته همیشه نظراتت سطحی بوده .‌

بله نظرات گوهر بار متحجرانه شمارو دارم تو همین تاپیک میبینم 

خوشحالم نظراتم انقد تأثیر گذار بوده که آدمی مثل تو انقد خوب یادش مونده و باهاشون فشار خورده😎

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

کار؟؟؟اینجا اکثرا واسه موقعیت کاریم از من مشاوره میگیرن و خیلی ها منو میشناسنبهترین شغل و درآمد رو د ...

اگه واقعی باشه حرفت .. پس چرا دنبال مهریه گرفتن هستی ؟! یه زن مستقل ازدواج رو بخاطر مهریه گرفتن نمیسنجه !!

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
همون ما که ازدواج کردیم دیگه ازمون گذشت شما حواستون رو جمع کنید من الان مهربه بخوام هم همسرم نداره ک ...

خدا نگهش داره واست حالا باز هم خوبه خونه به نامت زد

من تو جامعه با ادما زیاد سر و کار دارم میبینم مردا چقدر پرو شدن و زنا تحت هر شرایطی دنبال شوهر

من که ازدواج کردم تموم شده 

اما اگر تو این شرایط بودم یا ازدواج نمی‌کردم 

یا جهیزیه و سیسمونی و شروط ضمن عقد میزاشتم.و میگفتم باید خونه ای که مستأجری یا بنامته قولنامه اش بنام من باشه تمام نمیخای بسلامت 

اگه واقعی باشه حرفت .. پس چرا دنبال مهریه گرفتن هستی ؟! یه زن مستقل ازدواج رو بخاطر مهریه گرفتن نمیس ...

مهریه پشتوانه منه حق چند سال کلفتی و کهنه شوری و ک و ن بچه شستن و کار کردن

مشخصه شما یا مرد هستی یا یه خانم سن بالا پسر دار

خدا نگهش داره واست حالا باز هم خوبه خونه به نامت زدمن تو جامعه با ادما زیاد سر و کار دارم میبینم مرد ...

یه داستانی سر این خونه داشتیم خانوادش ازم شکایت کردن اصلا یه وضعی

بعدا یواشکی خانوادش زد به نامم 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

قانون چهارده سکه در صورتیه ک طرف مالی برای توقیف نداشته باشه وگرنه اگر اموالی داشته باشه تا هزارتا ه ...

نه من خودم یه ساعت پیش با وکیل حرف زدم گفت ۱۴ تا فقط قابل وصول اگه اموال داشته باشه اگه هیچی نداشته باشه به قاضی ها گفتند سخت گیری کنید تا همون رو کامل ببخشه و دیگه هم قسط بندی نمیشه

من خوابگاه هستم پانسیون یکی از هم اتاقی هامون وکیل

مهریه پشتوانه منه حق چند سال کلفتی و کهنه شوری و ک و ن بچه شستن و کار کردنمشخصه شما یا مرد هستی یا ی ...

وقتی که همسر فوت میشه.اموال شوهر به بقیه میرسه و فقط یک هشتم برای زنه.درصورتیکه می‌تونه مهزیشو بگیره.از همون اوموال وحقش ضایع نمیشه .اینجور چیزا رو این هول های شوهر نمیفهمن

نه من خودم یه ساعت پیش با وکیل حرف زدم گفت ۱۴ تا فقط قابل وصول اگه اموال داشته باشه اگه هیچی نداشته ...

خدا لعنت کنه اون نماینده ی عوضی و مهریه از شیر مادر حلال تره 

اینجا احکام الهی فقط برای سود مردهاست

وقتی که همسر فوت میشه.اموال شوهر به بقیه میرسه و فقط یک هشتم برای زنه.درصورتیکه می‌تونه مهزیشو بگیره ...

فکر میکنن ماها که داریم این حرف ها رو میزنیم کیسه دوختیم اونا چون مخالف هستند آدم خوبه هستن