2777
2789

من ۲۸ سالمه جدا شدم شرایطم خییییلی سخته و شاغل نیستم اوضاع مالی خانوادمم خوب نیست ...

خرداد سال بعد فارغ التحصیل میشم و و بعدش میتونم یکی دو ماه بعدش تو آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت کنم...

از طرفی اوضاعم انقدررر سخته که با خودم میگم اصلا برا آزمون نخونم برم به جایی ماهی ۱۰ تومن کار کنم 

باز میگم‌ نه بهتره برم یه مهارت یاد بگیرم ولی برام خیلی دیره ..😔

به نظر شما جیکار کنم یک وام اشتغال بهم میدن که حتی ندارم قسطاشو بدم ...

حتی برای خرج و مخارجم میمونم میشه با این اوضاع درس خوند ؟ 

البته خانوادم با تمام نداریشون پشتمن و میگن فقط بخون 

اما من عذاب وجدان دارم

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

به نظرم قید آموزش عن ورش رو بزن

والا نه پول داره نه آزادی، یه چادر باید بچپونی تو سرت و هر روز زر زرای ننه بابای یه مشت بچه کودن درس نخون رو تحمل کنی

یه روز مدیر میخوادت یه روز حراست، واسه یه حقوق اداره کار خیلی ناچیز

به نظرم یه مهارت پولساز شروع کن کنارش یه کار پاه وقت هم انجام بده از همین الان که این مدت ک آموزش میبینی یه پولی دستت باشه

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)|| از من انسان جدیدی ساخته شده،کمی بی عاطفه تر کمی قدرتمند تر، کمی اجتماعی تر، اما در حق مردم مهربان تر شده ام، هنوز اعتقاد دارم اعمال انسان به او برمیگردد، از نگاه به گذشته بدم می آید، گذشته برای من تمام شده(1 آذر 1404)|||

عزیزم از پارسال ضریب شاغلین گذاشتن...عملا قبولی بدون داشتن ضریب شاغلین سخت و حتی تو خیلی از شهرها غیرممکنه....گول پکیج و جزوه فروش های اینیستا رو نخور ...صبر کن ببین تکلیف ضریب شاغلین چی میشه بعد جزوه و ...بخر...

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم از پارسال ضریب شاغلین گذاشتن...عملا قبولی بدون داشتن ضریب شاغلین سخت و حتی تو خیلی از شهرها غی ...

مگ حرفی شده ک برش دارن ؟؟

ن عزیزم فک کنم تا پنج سال هست

و خب کسی هم نمیدونه آیا ازمون هست یا نه

با بی‌پولی نمیشه درس خوند ی کار دانشجویی پیدا کن حداقل درامدی داشته باشی

چه کار دانشجویی مثلا ؟ لپ تاپ ندارم گوشیمم قدیمیه

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

درستون رو بنظر من بخونید و این ک میتونید به صورت پاروه وقت منشی دکتری باشید

منشی دکتر ماهی ۳ تومن شیفت صبح و شب 

خوبه ؟ 

عزیزم از پارسال ضریب شاغلین گذاشتن...عملا قبولی بدون داشتن ضریب شاغلین سخت و حتی تو خیلی از شهرها غی ...

هنوز جزوه ای چیزی که نخریدم 

ولی اگه بخرم میخوام منابع اصلی رو بخرم و بخونم

ضریب شاغلین چیه ؟ میشه بیشتر توضیح بدین ؟ 

واقعا خیلی کمه ک اقوام بودن بیشتر از این حرفا بوده اونم پاره وقت

شهر کوچیک همینه 

مهد کودک ماهی دو تومن 

واقعا موندم چیکار کنم

هنوز جزوه ای چیزی که نخریدم ولی اگه بخرم میخوام منابع اصلی رو بخرم و بخونمضریب شاغلین چیه ؟ میشه بیش ...

ضریب شاغلین در واقع این هست که  کساتی که سابقه تدریس در مدارس رو دارن نمره کتبی اونها رو ضربدر ۱.۵ میکنن....مثلا نمره کتبی از ۷۰۰ نمره بود ...تو خیلی از شهر ها اونوقت با احتساب این ضریب شاغلین نمره کسی که ضریب داشته بالای هفتصد میشد ...یعنی عملا کسی که ضریب شاغلین نداشت حتی تمام سوالات رو درست جواب بده ( که اونم محاله)باز هم مردود میشد. ..

شهر کوچیک همینه مهد کودک ماهی دو تومن واقعا موندم چیکار کنم

خیلی کمه واقعا اصلا ارزش رفتنشو نداره بعد این ک شهر  کوچیک با بزرگ ایا ویزیت پزشکم داخل شهر کوچیک کم میشه؟؟!!نه!  ولی باز شما سوال کنید  در حد ۸ یا ۹ تومن بوده  میدونم این مبلغم خیلی ناچیزه ولی بصورت پاره وقت بد نیست

خدایا شُـکرت، ک دست بنده ها تو میگیری نه مچ شونو...!

خیلی کمه واقعا اصلا ارزش رفتنشو نداره بعد این ک شهر کوچیک با بزرگ ایا ویزیت پزشکم داخل شهر کوچیک کم ...

اره باز میپرسم اگه ۸ ۹ تومن باشه حتما میرم

البته ببین نا امید نشو...انشالله امسال  ضریب شاغلین رو برمیدارن و اونوقت بشین خوب بخون و قبول بشو ....ولی قبل مشخص شدن وضعیت ضریب شاغلین گول منابع فروش ها رو نخور..من آزمون قبلی گول خوردم...کلی پول خرج کردم و کلی خودم و بچم اذیت شد‌‌.‌...ابروم رفت و زخم زبون شنیدم...آخرشم با نمره کتبی عالی چون ضریب نداشتم مردود شدم....خدا لعنت کنه اونهایی که امید واهی بهم دادن