2777
2789

احساس میکنم دخترم حرفشو گوش میکنه خیلی روش تاثیر میزاره مثلا خودشو هر روز به مریضی میزنه مدرسه نیاد باهاش بیرون رفنم دیدم دختره به دخترم میگه ن اینو بخر ن اونو نخر چندین بار به مادرش گفتم گفتم خواهش میکنم دخترت نیاد سراغ دخترم از وقتی ام افتاده با این درسش افت کرده شدید قبلا معدلش 18 بود چه کارکنم ؟ این بار باطرز برخورد بدی به چدرش میخام بگم.ِِ.1.1توی چت هاش میبینم اون دختر درباره پسر حرفذمیزنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دخترت خودش به وقتش عاقل میشه الان رو هواس نمی‌فهمه توام نصیحتش کن

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

دخترت نیاز ب رفیق داره سرگرمی نیاز داره اینکه بگی با رفیقت قطع رابطه کن اسونترین کاره خب خلا دوست چجوری پر میکنی براش؟؟ اول باید ی رفیق جدید پیدا کنی براش

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

دختر منم پارسال یکی از دوستاش همینطوری بود و به شدت دختر شلوغی بود از وقتی هم با اون دختره دوست شده بود درساش افت کرد خدارو شکر امسال مدرسه هاشون از هم جدا شد الان فکر میکنم که چقد پارسال اذیت شدم سر درساش میبینم بله کاره اون دختره بوده

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.

این کارو کنی بدتر شاید آسیب ببینه بگه تو منو از دوستام جدا مردی بهش بگو درست بخونی اگه نخونی دیگه حق نداری با این دختر در ارتباط باشی پسر هم نترس ما هم ۱۵ سالمون بود حرف می‌زدیم 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

جلوی دختر خودتو بگیر، نمیتونی بری یقه بچه مردم یا خانوادشو بگیری که دور وبر دختر من نباش! دختر خودتو کنترل کن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه