2777
2789
عنوان

دو هفته اس شوهرم خونه نشین شده

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 59 پست
باید همسرت بفهمه که تو واسه خودت ارزش قائلی ...برای خودت کته عدس یا استانبولی درست کن...عدسی هم میتو ...

خودش تنها بخوره ؟؟😑

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازاین به بعد دوتا نون خریدی یکیش رو بذار کنار بگو یکی خریدی 

چه دلیلی داره حتما بگی همه چی رو .مگه کنارت وایستاده تا ببینه .همیشه یه چیزی برای خوردن کنار بذار .یکم آجیل بگیر بذار کنار هر سری چندتا دونه بنداز دهنت

خوب اون خانواده محترمش چرا یکم کمک نمیکنن !!!!!خانم باردار نمیتونه از یه بیمار به تنهایی مراقبت کنه ...

بله کمکشون در حد زندگی بهم زدنه میگن بیا دو هفته بمون خونمون ولی زن و بچت نیان ،منم قبول نکردم گفتم شوهرم یا همین جا بمونه یا منم همراهش میام خونتون 

فک میکردم فقط مال من منو تا جنون رسونده

ن همشون همینن ی مشت از خودراضی ک فکر میکنن خدان، از خودش و مادر و پدرش ک اینطوری تربیتش کردن بدم میاد

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

زنگ بزن مادرشوهرت خب بگو من نمیتونم دیگه رسیدگی کنم

ولی این که غذا زیاد میخوره خوبه که زودتر هم خوب میشه

و اینکه خدارو همیشه شکر تصادفش بخیر گذشت وگرنه با یه بچه تو شکم دور از جان شوهرت البته میخواستی چکار کنی

بله کمکشون در حد زندگی بهم زدنه میگن بیا دو هفته بمون خونمون ولی زن و بچت نیان ،منم قبول نکردم گفتم ...

بیکاریا.از خداتم باشه.بذار بره سه هفته بره.خودتم برو خونه بابات استراحت کن

بله کمکشون در حد زندگی بهم زدنه میگن بیا دو هفته بمون خونمون ولی زن و بچت نیان ،منم قبول نکردم گفتم ...

ماشالله !!!!میخوام صدسال سیاه کمک نکنن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

عزیزم مقدار خریدتان را بیشتر کن . مگه یک انسان چند تا نان میتونه بخوره که به این سرعت تمام بشه 

اینطوری شما در این وضعیت راحتر خواهید بود.

شوهر من هم از پریشب هم پاش شکست هم مشکل صفرا پیدا کرده که احتمالا باید صفراش تخلیه بشه.

کل دیروز را درگیر بیمارستان و مهمان داری و ... بودم . پسرم هم کوچیکه و وابسته

مطمئنم  که تا چند روز اخیر هم برای عیادت همسرم مهمان خواهم داشت .و نیاز به کلی خرید که بعد از ظهر باید برم

فک نکنم کسی مثه شوهر منو داشته باشه..احمق و حیوون ..صبح تا شب یا سره کاره یا پی عرق خوری و ولگردی..

😔😔😔

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

نمی تونم از سر صبح حتی نزاشت نیم ساعت بخوابم قرصام دارو هام سرم بدنم درد میکنه ،استراحت کنم که خانوا ...

مادرشوهر منم میگفت میگفتم این نیاز ب غذاهای مقوی شما داره من بلد نیستم

اونو انداختم جلو براش غذا میاورد اخر خودش کم‌اورد

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بقول شما زمینگیر شده دیگهنمیشه توبیخش کرد، اما ایکاش ینفر دیگه بهتون کمک میکرد توی خرید

قبلا داداشم همه چی می خرید،الان بنده خدا تازه رفته سرکار وشب کاره اصلا برا خودش هم وقتی نداره مادرم میگه حتی ناهار هم بزور وقت می کنه بخوره هم محل نیستیم خیلی از ما دورن گاهی میاد چیزای ضروری می خره ، زیاد هم نمی تونیم خرید کنیم که هزینه اسنپ اینا برامون بمونه ،دکتر شوهرم گفته بکو هفته دیگه زخمش خوب میشه ومی تونه بره سرکار تا یک هفته بگذره من دیوونه میشم هم مهمون داری کنم هم به درس بچم برسم هم شوهر دیوونم برسم واقعا انگار تو تصادف سرش همه به جایی خورده از بس رو مخه