2777
2789
عنوان

دو هفته اس شوهرم خونه نشین شده

972 بازدید | 59 پست

شوهرم تصادف کرده وجراحی شده تا دستشویی نمی تونه بره تا زخماش خوب بشه این دوهفته پیر شدم باردارم هستم دیگه بدنم نمی کشه از بس رفتم خرید از سوپر ونانوایی و میوه فروشی بدن دردم 

حتی نمی زاره سوپر مارکت تلفنی بگیرم که همه رو بیارن 

هر چی می خرم میگه دیشب کلی نون خریدم 

چن تا هم واسه صبحونه گذاشتیم گفتم یک تیکه بزار واسم گرفت همه رو خورد 

از وقتی خانوادش گفتن چقد لاغر شدی عین گاو همه چیو می خوره  هیچی نمی زاره 

الانم حالم خوب نیست چه طور برم نون بگیرم وقتی روستامون فقط عصرا پیک دارن صبح. از مغازه هیچی نمیارن واقعا ضعف دارم

برنج بپز بخور

شوهرم ورشکست شده افسردگی شدید ی تایمی رو کلا خونه بود 

واسه دو هفته کم اوردی

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیکییتی عسلی گوجه ای چیزی نیست بخوری تا بگیری؟

کسی نیست داداشی بابایی پدرشوهری تا  کمکت کنه تو خربد

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم۰۴/۸/۲۵     هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲

خب چرا هرروز میری مثلا هفته ای خرید کن کنه همیشه ماهانه خرید میکنم سخته برام بخوام همش برم خرید

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

خوب اون خانواده محترمش چرا یکم کمک نمیکنن !!!!!خانم باردار نمیتونه از یه بیمار به تنهایی مراقبت کنه 

چرا نمیذاره پبک بیاره!!!!!!!!!این قسمتش دیگه خیلی مسخرست

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

باید همسرت بفهمه که تو واسه خودت ارزش قائلی ...برای خودت کته عدس یا استانبولی درست کن...عدسی هم میتونی بپزی و خودت تنها بخور...سری بعد شوهرت برات نون نگه میداره 

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

مردا خیلی نامرد شدن خییییلی

فک میکردم فقط مال من منو تا جنون رسونده

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

برنج بپز بخورشوهرم ورشکست شده افسردگی شدید ی تایمی رو کلا خونه بود واسه دو هفته کم اوردی

نمی تونم از سر صبح حتی نزاشت نیم ساعت بخوابم قرصام دارو هام سرم بدنم درد میکنه ،استراحت کنم که خانوادش سر ظهر پیداکنم میشه بهد برام حرف در میارن میگن یه ناهار هم نزاشته خدا لعنت کنه کسی که زن باردار رو حرف بار می کنه پسرمون لاغر شده هیچی براش نزاشتی