2777
2789
از کجا فهمیدی طبع بچه 7 ساله گرمه

هنوز گریه میکنه کولر روشن کنید گرممه همیشه کنترل کولر دستشه خیلی آب بازی می‌کرد لباس آستین دار نمیتونست بپوشه میگفت گرممه تو مدرسه هروقت میرم دنبالش همیشه دکمه های لباسش رو باز کرده میگه گرممه معلمش هم میگه اشکال نداره گرمشه چ کنیم

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

درد پا در ۷سالکی به طبع و حنا ربط نداره ها 

زمان بچگی ما میگفتن داره قد میکشی و درد اونه اما الان کمبود کلسیم و ویتامین دی و آهن باعث این. درد ها میشه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حنا برای چی گذاشتی ؟

باباش تو اینستا دیده بود میگفت خوبه اون اومد بزاره اینم هوس کرد گفت بزار برا منم

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
هنوز گریه میکنه کولر روشن کنید گرممه همیشه کنترل کولر دستشه خیلی آب بازی می‌کرد لباس آستین دار نمیتو ...

کدوم شهرید ؟ آیا واقعا هوا گرم ؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

هنوز گریه میکنه کولر روشن کنید گرممه همیشه کنترل کولر دستشه خیلی آب بازی می‌کرد لباس آستین دار نمیتو ...

گرمشه چه ربط به این داره مه طبعش گرمه شاید متابولیسم بدنش بالاست

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
شاید ربطی ب حنا نداره و فقط همزمان شده با اون،دقیقا کدوم قست پاش مثلا کف یا پاشنه یا قوزک و اینا

مچ و ساق پاهاش زیر زانو تا پایین

باباش تو اینستا دیده بود میگفت خوبه اون اومد بزاره اینم هوس کرد گفت بزار برا منم

وا آخه حنا روی پوست چه ربطی به داخل بدن داره جذب از پوست اگه اینقد زیاده دستاتو دوبار با پریل بشور کبد چربت از بین بره

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

کدوم شهرید ؟ آیا واقعا هوا گرم ؟

نه من بخاری زیاد کردم لرز دارم اون ته سالن خوابیده پنجره ی کوچولو بازه خوابش میبره من میبندم ولی اون نصف شب باز میکنه باز

مچ و ساق پاهاش زیر زانو تا پایین

پارسال دختر منم همینو می‌گفت بهش قطره ویتامین دی دادم خوب شد هوا سرده تو آفتاب نمیرن بدنشون نیاز داره مخصوصا تو سن رشدن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ویتامین دی میدی بهش؟

آره ویتامین دی ۵۰چند ماهه میدم شیر هم خیلی دوس داره میخوره از دی و کلیسم نیس