2777
2789
عنوان

خیلی دلم می خواد باحجاب بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 77 پست
خب پس حدسم درست بود ولی با ادب بودن بهتر از با حجاب بودنه

ادب حکم میکنه داخل تاپیکی مخالفی نری منتها بی ادبا حمله کردن 

اسی خیلی مودبه چون خیلی صبر کرد

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی شد به این مرحله از تفکر رسیدی ؟!

خیلی وقته دارم بهش فکرمی کنم

حس می کنم سبک زندگیی که رضایت و نگاه خدا رو به همراه داشته باشه خود سعادت و عاقبت بخیری هست

اصلا نباید جواب میدادین به نظرم چون حتی مناظره علمی هم رو خیلی ها تاثیر نمیذاره قلب و چشم و گوششون م ...

بله کاملاً حقشماست ولی از یه جایی سکوت ما باعث گستاخ شدنشون و وهم باطل برحق بودنشون میشه

بله کاملاً حقشماست ولی از یه جایی سکوت ما باعث گستاخ شدنشون و وهم باطل برحق بودنشون میشه

🫠

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اینو گفتی یاد یه چیز افتادمک گفتی کاشت ناخن و از خدا خواستم ک برام بدش کنه این کار رو....همه چیزو از ...

من خودم جوری بودم خیلی به این فکر میکردم جلب توجه نامحرم کنم می‌دونم نباید گناه رو گفت ولی به خدا گفتم خدایا نیتم رو درست کن و به طور معجزه آسایی دیگه نخواستم این کارو کنم از مادر مهربان تر از رگ نزدیک تر چقدر ما بنده های بدی هستیم 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

نمی دونم چرا یکی می خواد راهشو پیدا کنه اینا می سوزن😐🤦🏻‍♀️

سوختن نیس گلم من به وضوح میبینم چقدر خودتو غرق در خرافه کردی من سالها راجب ادیان تحقیق کردم خط ب خط قران خوندم هر خط روش کلی فکر کردم  تفسیر گوش دادم همون قرانی ک میگ دیه زن نصف مرد همون قرانی ک شهادت زن نصف مردهمون پیامبری ک با کودک ۹ ساله ازدواج کرد همون قرانی ک پیامبر توش گفته بعد من هیچکس حق نداره با زنام ازدواج کنه همون قرانی ک به مرد ها حق چند همسری داده اگ بدون تعصب نگاه کنی کاملا ضد زنه 

ضمنا رساله امام خمینی بخون ی بخشیش نوشته میتونی با نوزاد رابطه جنسی داشته باشی 

رابطه جنسی با خر گاو و گوسفندم ک کلی توضیجات داده راجبش 

اون فیلم زندگی پس از زندگی دکتر اذرخش مکری ما تو دانشکده بودیم متخصصه جز دانشمندان ایرانه انقدر علمش زیاده پزشکه میگف اون ی حرفایی ک افراد تو مستند میزنن درسته کاملا تجربه کردن اما دلیلش چیز دیگه ای وقتی اندام ها داره از کار میفته ادما حس میکنن دارن وارد ی تونل نور مانند میشن برداشت وحیانی میکنن اما ی بازتاب طبیعی بدنه و بقیه هم همینه کلا ساز کار طبیعی بدنه موقع مرگ هیچ چیز وحیانی پشتش نیس 

من ناراحتم ک چرا ادما اندکی فکر نمیکنن بشین همون قران تحلیل کن بعدش فک نکنم این حرفا بزنی عزیزم

من دشمنت نیستم ک فقط میدونم تو مرحله سختی از زندگی ای ک تسلطی رو شرایط نداری دقیقا کاسه همین ک سراغ معنویان میری چون بی پناهی سخته

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

منم یه زمانی عشق میکاپ و برند خریدن لوازم آرایشی بودم همیشه فک میکردم زیبا بودن فقط با آرایش کردن امکان داره وفک میکردم اونا که آرایش نمیکنن عقب افتاده ن اما خدا کمکم کرد وراه رو نشونم داد و فهمیدم زیبایی مفهوم خیلی قشنگ تری داره حالا بیشتر بدون آرایشم وفقط ضد آفتاب فقط عروسی یا مهمونی جالب اینکه الان هم پوستم عالی شده نسبت به قبل هم همه شدید تعریف می‌کنن

سوختن نیس گلم من به وضوح میبینم چقدر خودتو غرق در خرافه کردی من سالها راجب ادیان تحقیق کردم خط ب خط ...

مطمعنم حتي تفسير یک آیه از قرآن هم نمیفهی

خوش باش با تفکراتت

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

سوختن نیس گلم من به وضوح میبینم چقدر خودتو غرق در خرافه کردی من سالها راجب ادیان تحقیق کردم خط ب خط ...

اصلا قبول ندارم این چرندیاتو...

با کمال احترام ازت می خوام ادامه ندی

مخالف هستی از تاپیک برو بیرون عزیزم

مطمعنم حتي تفسير یک آیه از قرآن هم نمیفهیخوش باش با تفکراتت

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

غیر مسلمان :قران فلانه گفته      مسلمان : تو قران نمیفهمی

غیر مسلمان : ولی مسلمانا فلان کردن      مسلمان : اونا مسلمان واقهی نیستن

غیر مسلمان :ولی اسلام فلان کرده         مسلمان : این اسلام اسلام واقعی نیس

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اصلا قبول ندارم این چرندیاتو...با کمال احترام ازت می خوام ادامه ندیمخالف هستی از تاپیک برو بیرون عزی ...

قبول داشتن تو مهم نیس مهم واقعیت ک کاملا مشهود حاضرم قسم بخورم ی بارم قران دور نکردی 

خوش باشی

والا شما از جملات اولت معلومه همین الان هم تو سایدی که میخوای هستی دیگه تاپیک زدنت چیه؟؟

نه عزیزم من الان متاسفانه حجاب ندارم و نماز هم نمی خونم و پشیمونم از اینکه مسیرمو اشتباه می رم😔تاپیک زدم که دردودل کنم و با خانومایی که تو مسیرن تبادل نظر داشته باشم