2777
2789
عنوان

خیلی دلم می خواد باحجاب بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 77 پست
سوختن نیس گلم من به وضوح میبینم چقدر خودتو غرق در خرافه کردی من سالها راجب ادیان تحقیق کردم خط ب خط ...

تو که قران را خوندی فقط همین چیزاش یادت مونده ،اونجاهاییمه از عدل و لنصاف حرف میزنه ،از صداقت و راستگویی ،از اینکه چرا دخترها را زنده به گور میکنین اینهمه آیات زیبا که عین انسانیت هست 

فقط یاد گرفتین از  چند تا آیه قرآن ایراد میگیرین و کلش را انکار میکنین 

امیدورام خدا نور ایمان را به قلبتون بتابونه 

در ضمن این چرت و پرتایی که به امام خمینی نسبت دادی هم همش دروغ محضه 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
ریپ نزن فقط برو نظر دانشمندان ژاپنی رو در مورد مسئله نماز بخون و تحقیقات دانشمندان غربی در مورد اعجا ...

کاملتر کنم 

عملکرد قران رو تو برنامه کاربردی پزشکیشون 

روزه داری وخاصیتش 

همه وهمه رو به نمایش گذاشتن تا دنیا بدونه قران و دین اسلام چ جایگاهی داره ولی متاسفانه دوستان سوادی که دراین رابطه اس رو‌ندارن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🖌 محاسبه سن عایشه هنگام ازدواج با پیامبر خدا

⛔️ اهل سنت میگویند عایشه هنگام ازدواج با پیامبر ۹سال داشته 

(کسایی که حتی یکبار هم الغدیر رو نخوندن)

1⃣ اسماء خواهر عایشه، ۲۷ سال قبل هجرت متولد شده بود.

2⃣ اسماء ۱۰ سال از عایشه بزرگتر بود.

3⃣ ازدواج عایشه ۲ سال بعد هجرت بوده.

✅ نتیجه گیری از مقدمات: ولادت عایشه ۱۰ سال بعد از اسماء و در سال ۱۷ قبل هجرت بوده. ۲ سال بعد هجرت ازدواج کرده که با ملاحظه آن ۱۷ سالِ قبل هجرت، میتوان گفت وی هنگام ازدواج ۱۹ سال داشته.

📌 به نظر میرسد بعضیا هنگام جعل روایات ۹ سالگی عایشه در زمان ازدواج، از این نکات جزئی در منابع تاریخی خودشان غفلت نموده اند که همین امر، رسوائی بزرگ برای آنها به‌ بار آورده است.

📚 منابع سه مقدمه بیان شده:

1⃣ طبرانی، المعجم الکبیر، جلد ۲۴، صفحه ۷۷.

2⃣ ذهبی، سیر اعلام النبلاء، جلد ۲، صفحه ۲۸۹.

3⃣ ابن ملقن، غایة السول، صفحه ۲۳۶.

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)