سوختن نیس گلم من به وضوح میبینم چقدر خودتو غرق در خرافه کردی من سالها راجب ادیان تحقیق کردم خط ب خط قران خوندم هر خط روش کلی فکر کردم تفسیر گوش دادم همون قرانی ک میگ دیه زن نصف مرد همون قرانی ک شهادت زن نصف مردهمون پیامبری ک با کودک ۹ ساله ازدواج کرد همون قرانی ک پیامبر توش گفته بعد من هیچکس حق نداره با زنام ازدواج کنه همون قرانی ک به مرد ها حق چند همسری داده اگ بدون تعصب نگاه کنی کاملا ضد زنه
ضمنا رساله امام خمینی بخون ی بخشیش نوشته میتونی با نوزاد رابطه جنسی داشته باشی
رابطه جنسی با خر گاو و گوسفندم ک کلی توضیجات داده راجبش
اون فیلم زندگی پس از زندگی دکتر اذرخش مکری ما تو دانشکده بودیم متخصصه جز دانشمندان ایرانه انقدر علمش زیاده پزشکه میگف اون ی حرفایی ک افراد تو مستند میزنن درسته کاملا تجربه کردن اما دلیلش چیز دیگه ای وقتی اندام ها داره از کار میفته ادما حس میکنن دارن وارد ی تونل نور مانند میشن برداشت وحیانی میکنن اما ی بازتاب طبیعی بدنه و بقیه هم همینه کلا ساز کار طبیعی بدنه موقع مرگ هیچ چیز وحیانی پشتش نیس
من ناراحتم ک چرا ادما اندکی فکر نمیکنن بشین همون قران تحلیل کن بعدش فک نکنم این حرفا بزنی عزیزم
من دشمنت نیستم ک فقط میدونم تو مرحله سختی از زندگی ای ک تسلطی رو شرایط نداری دقیقا کاسه همین ک سراغ معنویان میری چون بی پناهی سخته