2777
2789
عنوان

بچه ها میترسم اخرش به خیانت منتهی بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 55 پست
والایواشکی چکش کن لو نریشمارشو نزده بود تو همراه من؟

خواستم قسمت کامل ریز مکالمات شماره رو دربیارم سر رسید گوشیش بهش دادم ولی نگذاشتم بفهمه تو همراه من بودم

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدیم دیدی شوهرت خیانت کرده برنامه ات چیه؟

اگه قدرتش رو داری جدا بشی و زندگیت رو سر و سامان بدی حتما دنبالش برو ولی اگه قراره دست آخر بشینی سر زندگیت و شوهرت هم وقیح تر بشه با احتیاط رفتار کن

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

اسی من بودم همشو ریز ریز در میاوردم و اصلا بهش نمیگفتم و زنگ میزدم به شماره ببینم کی برمیداره،بعد با شوهرم سرد رفتار میکردم ولی لو هم نمیدادم و مدرک جمع میکردم و جدا میشدم 

اسی من بودم همشو ریز ریز در میاوردم و اصلا بهش نمیگفتم و زنگ میزدم به شماره ببینم کی برمیداره،بعد با ...

من اگه زن بود پشت خط به خدا خودم میشناسم از هیچی کوتاه نمیام 

من اگه زن بود پشت خط به خدا خودم میشناسم از هیچی کوتاه نمیام

ببین اگه دل جداییو داری دنبال قضیه برو اگه نداری اصلا دیگه پیگیر نشو بنظرم، اگه خدایی نکرده چیزی باشه باید خیلی قوی باشی 

ببین اگه دل جداییو داری دنبال قضیه برو اگه نداری اصلا دیگه پیگیر نشو بنظرم، اگه خدایی نکرده چیزی باش ...

دنبالش میگیرم ببینم زنه یامرده اگه زن بود صبر میکنم قراره خونه بخره بزنه به نامم بعد رسواش میکنم 

دنبالش میگیرم ببینم زنه یامرده اگه زن بود صبر میکنم قراره خونه بخره بزنه به نامم بعد رسواش میکنم

نمیتونم بی خیال بشم اصلا اگه قراره من تو اتیش وناراحتی بسوزم اونم باید بسوزه بیخیال چی بشم اگه من این کارو میکردم اون بی خیال میشد 

افرین بهترین کارو میکنی.انشالله که اینطور نباشه ولی اگه اینطور بود خدایی نکرده، سزای ادم خیانتکار همینه

کدوم قسمت همراه من شماره رو میزنه؟

من نزدم تاحالا فقط شنیدم میگن بعدم باید با همون شماره واردش بشی بزنی

در دنیایی که همه می خواهند ملکه یا فرشته دیگران شوند تو ملکه و فرشته خودت باش نه دیگران❤️🫠️