2777
2789

آذر واس بچم مراسم میخوایم بگیریم مامانم نمیذاره تااونموقع برم خونه ی خودم

میگ خونت شهر دیگس نمیتونی بچتو نگه داری سختت میشه🥲🥲

ولی من میخوام برم خونه ی خودم🥲🥲

میگ تا ۲۰ ام بمون بعد برو یه جورایی هم میترسم شهر دیگ تو غربت نتونم واقعا بچمو خوب نگه دارم یا کم بیارم 

داره بهت حس ناکافی بودن میده

هممون تونستیم تو ی دونه نمیتونی؟؟؟

برو سر خونه زندگیت

اولش سخته عادت میکنی

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو شوهرتو تنها نزار

وا چ حرفیه

واسه خاطر شوهرش نه برای استقلال خودشو بچه بهتره بره خونش

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

منم بچه اولمو دوماه خونه مامانم یه شهر دیگه بودم واکسن دوماهگیشو زدیم راه افتادیم شهر خودمون نمیدونستم واکسن چطوریه اون روز و شب انقدر گریه کرد و تب داشت و هرکاری میکردیم آروم نمیشد که میگفتیم برگردیم دوباره😂 ولی دونفری از پسش براومدیم کولیک هم داشت خیلی گریه میکرد نوبتی ساعت ها میگردوندیمش آروم بشه

خداخیرشون بده بمون یکم بچه جون بگیره

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

منم بچه اولمو دوماه خونه مامانم یه شهر دیگه بودم واکسن دوماهگیشو زدیم راه افتادیم شهر خودمون نمیدونس ...

اوووه پس واکسنشم بزنیم دوروز بمونیم بعد برگردیم🤣