2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه که دوتا بچه دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 24 پست
جاری من پسرش اذیت میکرد زیاد بچه دوم نیاورد ب نظرم باید عادت بدی ب بچه الان دوستم خیلی پای حرف پسرش ...

بچه من یکسال و نیمشه 

از بدو تولد سر شیر خوردن باهاش مشکل داشتم 

ده ماهگی کلا ازشیر رفت 

خدا سر دشمن ادم نیاره بچه ی بد قلق رو

هر بژی کورد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره خب بچه های تک فرزند اخلاقای عجیب و غریبی دارن دو تا بچه بهتره ولی بشرطی ک بنیه شو داشته باشی خودتو اولدیت قرار بده ببین میتونی بعد فکر بچت و تنهاییش باش نه ک بخاطر تنها نبودن بچه بخودت صدمه بزنی

بچه من یکسال و نیمشه از بدو تولد سر شیر خوردن باهاش مشکل داشتم ده ماهگی کلا ازشیر رفت خدا سر دشمن اد ...

بچه بد قلق از نزدیک دیدم کاملا درکت میکنم 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

شوهرم خسته س میاد دیر وقت میاد کمکی هم ندارم کلا پرسیدم

والا من سه تا دارم وتواین سایت مشهورم به اینکه طرفداربچه اوردنم ولی شماصبرکن بچه اولت بزرگترشه اعصابت روهم آرومترکن بعد فاصله شون۳سال بشه خوبه

بچه بد قلق از نزدیک دیدم کاملا درکت میکنم

ممنون که درک میکنی 

چون معمولا کسی مارو درک نمیکنه 

هی میگن بزار گشنه شه میخوره 

نمیدونن حاضره از گشنگی ساعتا جیغ بزنه ولی نخوره

هر بژی کورد
ممنون که درک میکنی چون معمولا کسی مارو درک نمیکنه هی میگن بزار گشنه شه میخوره نمیدونن حاضره از گشنگی ...

جاری من با اینکه الان پسرش بزرگ شد همش میگه بهش میگه

انقدر بد بودی که حالمو بد میکردی 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

جاری من با اینکه الان پسرش بزرگ شد همش میگه بهش میگهانقدر بد بودی که حالمو بد میکردی

منم همین حسو دارم 

هم دوستش دارم هم ازش متنفرم 

ازش متنفرم چون روزی چندبار باید غذا بخوره و نمیخوره 

فقط جیغ میکشه 

بزور که بهش میدم چندساعت ارومه تا وعده ی بعدی واسه اعصاب خردی !!!

هر بژی کورد