2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راست میگن ممکنه به پسرت زن بدن و اونم بستگی به شانس اونزمانش داره دخترت که اصلا بعدشم تو10سال میتونی صبرکنی تا اونزمان کی‌مرده کی‌زنده؟

بعد دختر۲۰ساله رو چطور آدم دلش میاد ولش کنه قطعا بدبختش میکنی و هرکسم بگیردش میگه به ننه فلان فلان شده ش رفته و شانس ازدواجش خیلی میاد پایین خیلی تازه اگه شانس بیاره اونزمان عقل داشته باشه و هیچ بلایی سرش نیاد حساب کن داریم راجع به این دهه حرف میزنیم

اووو تو الان ده ساله ازدواج کردیتازه ده ساله دیگه میخوای جدا شی؛ بعدش چند سالته؟ چه هدفی داری از زند ...

الان هنوز 25 نشدم 

انتخابی بین بد و بذاره خانواده خوبی ندارم از نظر مالی هم مستقل نیستم برم اونجا وضع بذاره یه خانواده شلوغ و محدود کننده و نسبتاً بی پول از بچه هامون دورم اونام آواره و اذیت

اینجا فقط اخلاق های شوهرم بده ولی وضع مالی خوبه و پیش بچه هام هستم خانواده شوهرم اصلا خوب نیستند که بخوام بچه های کوچیکم اونجا بزرگ بشن باباشونم به من نمیده

می‌خوام تا 10 سال دیگه یه پس اندازی کنم 

وقتی زود ازدواج میکنه همینه چون اون سر بچه ای فکر میکنی طرف خیلی خاصهتمام دهه هفتادی که دوران مدرسه ...

فکر کن ۱۴ساله بوده و باردار😔😔😔😔

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎