2777
2789

چه ربطی داره اخه 

ولی شما صبر کنی هزار سال دیگه هم جدا بشی بازم بچه هات آسیب میبینن 

شما که با همسرتون تفاهم ندارید برای چی سه تا بچه اوردید ؟؟؟؟ 

یکی هم نه دوتا هم نه سه تاااا 

خب گناه دارن که

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صبر کن همه بچه هات ۱۸ سالگی رو رد کنن.

بچه های زیر ۱۸ سال که بچه طلاق میشن احتمال خودکشی، بزهکاری، جرم و جنایت اشون خیلی زیاد میشه،

بذار این سن حساس شون بگذره بعد تصمیم بگیر.

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

اووو تو الان ده ساله ازدواج کردی

تازه ده ساله دیگه میخوای جدا شی؛ بعدش چند سالته؟ چه هدفی داری از زندگیت؟ 

بعدم درست میگن تو این جامعه بچه های طلاق تو هر سنی باشن آسیب میبینن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خب دخترات شوهر نکننچی میشه؟میترشنبهشون یاد بده مستقل بشن درس بخونن دکتر مهندس بشنازدواج انتخابه نه ه ...

دقیقا خانواده های ایرانی همه چیز تو ازدواج میبینن انگار ازدواج نکنن زندگی رو باختن تنها هدفشون همینه

ده سال صبرکنی ک نابودمیشیمشکلتون چیه

مجبورم صبر کنم الان نه پشتوانه مالی دارم نه شغل و پس انداز بدرد بخوری بچه هام هم کوچیکم نمی‌خوام بهشون ظلم بشه بزرگ بشن حداقل نمیگن ما بچه بودیم و اذیت شدیم ما رو ول کردی 

مشکل که زیاده بد دهنی پرخاشگری محدود شدن ووووو

بزرگترینش اینه که دیگه اصلا دوسش ندارم و تحملش برام سخته

بله یجورایی اسفند 79 هستم خانواده ام زود شوهرم دادن هنوز 25 نشدم ولی دختر 10 ساله دارم

هزارماشاا...

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎