2777
2789

نکنید مادر ها حتی تو سخت ترین شرایط حتی وقتی اذیتید میخواید چند تا مورد بگم تا از قهر خدا بترسید یکیش آشناهامون میگه پسرم دو سالش بود شب ها نمیخوابید گفتم بمیری با دستام کفنت کنم تعریف میکرد با گریه ۵۰ روز از حرفش نگذشته بود بچش فوت شد سر خاکش به خودش میگفته راحت شدی حالا برو بخواب 

خودم حامله شدم گفتم کاش بگن قلبش وایستاده مرده خدا نگه داشت نگه داشت ۳۵ هفته بودم ذوق اومدنشو داشتم دکتر همین حرفو بهم زد 

و هزاران مورد دیگه از خشم خدا بترسید بچه هاتونو نفرین نکنید حتی زبونی 

یعنی تایپک پربازیدارزومرگ بچه هاشون کردن؟؟؟ استغفرالله

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم خیلی میترسم سریع میگم غلط کردم

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

از درد وخستگی نمیفهمیم چی میگیم

ولی کاینات میشنوه

بایدمادری راراحت گرفت وگرنه ازپادرمیادآدم

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

متاسفانه خیلی وقتا متوجه اثرات حرفایی که می‌زنیم نیستیم

دقیقا من روزی که فهمیدم بچم مرده و فرداش میخواستن برش دارن تا صبح گفتم خدایا غلط کردم معجزه ات و نشون بده بگن اشتباه شده و زنده است ولی پشیمونی دیر بود نعمت خدارو ناشکری کرده بودم 

منم خیلی میترسم سریع میگم غلط کردم

فداتشم میدونم ادم گاهی کم میاره خسته میشه ولی تو حالت عادی هممون عاقل و پر ادعا هستیم هنر اینه تو شرایط سخت واکنش درست نشون بدیم وقت خستگی کم اوردن زبون و دستمونو کنترل کنیم

مادربزرگ منم میگفت یه بچه دوساله داشتم ظرفی که خیلی دوست داشتمو انداخت شکست یهو از دهنم پرید گفتم الهی شیشه عمرت بشکنه چند وقت بعد مریض شد مزد هنوز ناراحت بود به خاطر حرفش

منم مورد اینجوری پیش اومده برام اما ب اون خانومم حق دادم.بچه آدم غذا بخوره یعنی دنیا رو بهت دادن.نخو ...

میدونم سخته همه مادر ها درک میکنن این موضوع رو من بچم سیر میشه انگار خودم خوردم ولی خب میگم کنترل زبون رو یاد بگیریم

مادربزرگ منم میگفت یه بچه دوساله داشتم ظرفی که خیلی دوست داشتمو انداخت شکست یهو از دهنم پرید گفتم ال ...

شاید هم به خاطر این حرف هامون نباشه نمیدونم ولی درک میکنم مادربزرگتون چقدر عذاب وجدان کشیده

اره بچش غذا نمیخوره گفته کاش بمیره میدونم از ته دل نبوده ولی زبونی گفتنش هم اشتباهه

وای منم میگم میترسم چیکار کنم خدایا منو ببخش لعنت به اعصاب ضعیفم انقدر اعصابم ضعیف میشه تحت فشار بی خوابی زر مفت میزنم خدایا ببخش😭😭😭