2777
2789
استامینوفن بهت نداد؟بخور آروم تر میشی اینم درست کن عالیه یکم آب جوش ورم رو به گرم رو با یکم عسل و ی ...

چرا داد ولی اصلا روی من تاثیر ندارن انگار بی خوابم بخدا مثه این دکترا که کشیک دارن اونجوریه اصلا خواب ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داروهاتو سر موقع بخور ساعت کوک کن براشوندخترمنم ۴ سالشه گلوش چرکی بود دکتر شربت داد ساعت ۳ صبح بیدار ...

یه فیلم سینمایی دارن این روزا تبلیغ میکنن

اسمش قرمز یواش دیروز تبلیغ کردن یاد اسم کاربریت افتادم ولی دسترسی بهت نداشتم تو سایت که بگم بهت 

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

من همشکل گلو درد یا سرما دارم میخورم عالیه کلا عسل برای زخم خوبه تو نت سرچ کنی میاد و این ترکیب خلط ...

آخه من سرمامیخورم گلو دردم ۲،۳ روزه ولی سری بعدی همش عسل و آبلیمو خوردم تا یک هفته فقط گلودرد داشتم بعد فهمیدم بخاطر این بوده 

آخه من سرمامیخورم گلو دردم ۲،۳ روزه ولی سری بعدی همش عسل و آبلیمو خوردم تا یک هفته فقط گلودرد داشتم ...

حتما مقدارشو زیاد ریختی مثلا تویه لیوان یهو قاشق چای خوری عسل و همان‌قدر آبلیمو  نه بیشتر

یه فیلم سینمایی دارن این روزا تبلیغ میکنناسمش قرمز یواش دیروز تبلیغ کردن یاد اسم کاربریت افتادم ولی ...

اره گلم دیدم

تاپیک سومم هست😅

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

اره گلم دیدمتاپیک سومم هست😅

چ جالب ندیدم

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام