2777
2789
عنوان

تا حالا چیز به درد بخور تو خیابون پیدا کردین بعدش چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 58 پست

من فقط متعجبم از اونایی که مثلا کیف پر طلا و دلار و پول و گم میکنن. بعد یهو میبینی طرف مدارک و کیفش دست یک آدم خوب افتاده و به صاحبش برگردونده. اونوقت من هر چی گم‌کنم دیگه پیدا نمبشه

ما رفته بودیم مسافرت 

چندسال پیش

من50تومن پیدا کردم😍

رفتم کلیییییی خوراکی خریدم به همه بچه های فامیلم دادم

دوسه ساعت داشتم خوراکی می‌خوردم فقط

بعد چند ساعت متوجه شدیم مامانم 50تومن گم کرده🤧🙂

بله پول مامانم بود😂

تو همان به دل نشسته‌ی منی،تا ابد🤍🫀 عشقِ‌من♥️🫂️🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی پیدا نمیشه کاریش نمیشه کرد

تو احکام خوندم اگه تا یه سال پیدانشه بعدش یه صدقه بذاری براش میتونی ازش استفاده کنی تا یه سال آگهی رو میزنم حالا خدا بزرگه من فکر اونیم که گم کرده بنده خدا الان چشمش دنبالشه کاش این سایتارو همه ببینن آگاه شن بدونن تو دیوار اینام میتونن دنبال گمشده هاشون بگردن

پیدا نشه رو نمیشه کاری کرد

میتونه بده از طرف اون به یه نیاز مند

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

مونا خانم دلمو شکوندین واقعا خیلی ادم رو قضاوت می کنید بهم تهمت زدید 

خدا ببخشتتون 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

شما گزارش  زدید تاپیک رو ؟ 

یه نگاه به تاپیک هام کنید همیشه دعا و ذکر بوده از راه رسیدید تهمت زدید و بهم گفتید چرت نگو  

تو یه تاپیکی بودم یکی از توسل به شهید عجمیان حاجت گرفته بود گفتم منم بگم براشئون فاتحه بخونیم 

هر موقع راجب شهید نصرالله تاپیک می زدم قفلش می کردم توی تاپیک هام هست 

این بار قفلش کردم ولی بعد بازش کردم گفتم شاید کسی به واسطه  این شهدا حاجت گرفته باشن از خدا بگن . گفتم شاید مردم شعور دارن که تو تاپیکی اعتقاد ندارن نیان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

شما گزارش زدید تاپیک رو ؟ یه نگاه به تاپیک هام کنید همیشه دعا و ذکر بوده از راه رسیدید تهمت زدید و ...

نه حوصله گزارش نداشتم وگرنه میزدم .حالا ببین با اون تاپیکت چند نفر تعلیق شدن. 

نه حوصله گزارش نداشتم وگرنه میزدم .حالا ببین با اون تاپیکت چند نفر تعلیق شدن.

عزیزم مگه مجبورن نظر بدن؟ نظر ندن 

من شدم مقصر ؟ باعث شدن تاپیک منم حذف بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40