2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه سری لثه ام رو گاز گرفتم بعد باد کرد یه مایعی توش جمع میشد که تخلیه نمیشد و باد کرده بود اگه منظورت همچین چیزیه رفتم دکتر تیغش زد و خالیش کرد و تموم حتی ۵ دقیقه هم نشد فرداشم لثه ام کامل خوب شده بود

خطر از چه لحاظی منظورته عزیزم؟ باید درمان بشه چون هم دندون رو خراب میکنه هم باعث بوی بد دهن میشه

نه مثلا میگم توده هایی نباشه که بدبخیم شن و اینا

البته من مشکلی ندارم والله دوستم دندونپزشکه عکس دندونم دید گفت مشکوکم به کیست یا ضایعه دندونی

با اینکه ۵ تا دکتر دیکه میگن اصلا نشونه ای از کیست و هیچی نیست‌والله دندونمم سالمه اصلا درد و علایمی ندارم

نه مثلا میگم توده هایی نباشه که بدبخیم شن و ایناالبته من مشکلی ندارم والله دوستم دندونپزشکه عکس دندو ...

من ۳ تا از دندونام کیست داشت دکتر میگفت از لحاط بیماری قلبی ۳ تا کیست یا بیشتر خطرناکه باید درمان بشن یکی ازشون که آسیاب بود رو واسم کشید ولی ۲ تای دیگه رو جراحی کرد 

من ۳ تا از دندونام کیست داشت دکتر میگفت از لحاط بیماری قلبی ۳ تا کیست یا بیشتر خطرناکه باید درمان بش ...

ااا کلا میگن مشکلات دهانی به قلب مرتبط هست

حالا من opg رو به دکترا دیگع هم نشون میدم

ااا کلا میگن مشکلات دهانی به قلب مرتبط هستحالا من opg رو به دکترا دیگع هم نشون میدم

آره حتما به متخصص نشون بده کسی که کارش درمان ریشه باشه، انشالله هیچی نیست عزیزم کیست رو معمولا خیلیا دارن