کاش میمردم زودتر میرفتم پیش مامانم چقد دلتنگم و این دلتنگی روز بروز بدتر میشه بخدا هم براش قران میخونم هم فاتحه هم خیرات هم میرم سر خاکش ولی هیچی دلمو اروم نمیکنه انگار ی زخم عمیق رو قلبمه ک دائم داره ازش خون میچکه....خدا خستم دلم مامانمو میخاد 💔💔😔😔
اره ب منم میگن مگ بچه ای نمیدونم فلانی از بچگی بی مادر مونده بابا هممون بدبختیم کسی ک مادر نداره دلش ...
مامانمو 5سال پیش از دست دادم 54سالش بود چند ماه بعد هم بابامو هر دو جوان بودن تقریبا
الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامانمو 5سال پیش از دست دادم 54سالش بود چند ماه بعد هم بابامو هر دو جوان بودن تقریبا
من بابامو ۱۴ سال پیش از دست دادم مامانم 3 سال پیش اتفاقا مامان خودمم ۵۴ سالش بود اصن انگار همین چن دیقه پیش اتفاق افتاده خیلی حالم بده از وقتی نیس خاب شب حرومم شده