2777
2789
حتی اگه درست بگه چطور اعتماد میکنین خیلی واسم عجیبه واقعا فاخته هم همینطور و افراد دیگه... این همه م ...

عزیزم این دوستمون شمارشو خیلی وقته گذاشته و کانال داره و خیاطی میکنه خیلی از دوستای نی نی سایت هم ازش خرید میکنن.کسی هم نگفت کمک کنن گفتیم دل نشکنن

حتی اگه درست بگه چطور اعتماد میکنین خیلی واسم عجیبه واقعا فاخته هم همینطور و افراد دیگه... این همه م ...

عزیزم از بچه های اینجا سفارش گرفته وخیلی تمیزو خوب دوخته.

هیچوقتم کمک مالیه کسی رو قبول نکرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا کلا فکر نمیکنن فقط حرف میزنن

زیاد در جریان نیستم.درسته که اینجور کارها خیره و از روی دلسوزی.بنظرم با مدیرسایت هماهنگ کنن خوبه.تا بقیه سوءاستفاده نکنن.شنیدم تو این سایت کلاهبرداری شده البته منظورم با کاربر مریم نیست.کلی میگم.

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
عزیزم از بچه های اینجا سفارش گرفته وخیلی تمیزو خوب دوخته. هیچوقتم کمک مالیه کسی رو قبول نکرده

منم عکس نمونه کاراش رو دیدم.زیبا بود.

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

این خانوم رها 1 تو یه کاربر دیگه هم دیدم خیلی بد صحبت میکنع براش گزارش بزنید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
این خانم یه خانم با عزت نفس و با ابرو هست.کاراشم خیلی تمیز و قشنگه وداره کار میکنه 

واقعا جای تحسین داره کسی تو این جامعه بتونه گلیم خودش رو از اب بکشه بیرون.

انشاءالله خدا روزیش رو زیاد کنه.

توراخدااینجوری نگوهمه مامریم جون رامیشناسیم بخدادلش بشکنه گناهه ازکسی درخواست کمک نکردفقط دردودل کردولی خانمای مهربون خودشون خواستن کمک کنن چه اشکالی داره

توراخدااینجوری نگوهمه مامریم جون رامیشناسیم بخدادلش بشکنه گناهه ازکسی درخواست کمک نکردفقط دردودل کرد ...

تو رو خدا انقد منو ریپلای نکنید. کلی گفتم هر جور دوست دارین فک کنین اصلا به من چه

چقد بعضی آدما پستن . یه کاری کردن بیچاره تاپیکشو بست. بنده خدا درخواست پول نکرد اصلا انقد بهش تهمت زدن. ضمنا اون زبل خانی که میگفت گوشی آیفون کیبورد فارسی نداره بره یکم تحقیق کنه بعد بیاد حرف مفت بزنه منم دارم با آیفون تایپ میکنم پ ژ گ چ هم داره