2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جیشد

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

نه جدا نشدم م.. ولی یهو همه چی تغییر کرد... اومد وسط‌زندگیم..‌به شدت من وابسته خودش کرد..‌زیباترین لحظات رو واسم ساخت..‌گاهی فکر میکردم دارم خواب میبینم از اون همه خوشبختی...‌خیلی پشتوانه م بود. خیلی محبت میکرد..خیلی قلبش مهربون بود. هر روز صبحش با یه جمله و پیام عاشقته غیر تکرای بیدار میشدم هر شب با جملات زیباش خوابم میبرد

از شهریور ۱۴۰۲ یهو اومد وسط زندگیم تلاش کرد دلمو بدست بیاره. آبان باهم دوست شدیم.‌فروردین ۱۴۰۳ ازدواج کردیم. از روز اول به شدت اصرار به خواستگاری و ازدواج داشت. تیر ماه هم بچه دار شدم اینقدر سریع!!!!

از لحظه ای که رفتیم زیر یه سقف حامله بودم. طعم زندگی عاشقانه متاهلی رو نفهمیدم واقعا..‌فکر میکردم وقتی دوران دوستی اینقدر همه چی قشنگ بود وقتی همسرم بشه چقدر رویایی تر میشه ولی اینطوری نبود اصلا

کاش دوست می موندیم هیچ وقت ازدواج نمیکردیم.. دلم واسه دوران دوستیمون تنگ شده‌.. چقدر خوشحال بودیم جفتمون..الان دوتا افسرده هستیم که روز به روزم بیستر داریم از هم دور میشیم..چرا واقعا

کجای زندگیت شبیه من بود؟‌یه حرفی بزن دلم آروم بشه خیلی ناراحتم..

شوهرم عاشقم بود جوری که همه حسادت میکردن یهو ولم کرد و رفت تا پارسالم خوب بودیم یهو همه چی ترکید 

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰