2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 81 پست
مشکل زیاد داشتیم سادگی کرد و زندگیمونو به باد داد از لحاظ مالی خیلی ب مشکل خوردیمخداروشکر اون روزا گ ...

خب اینو بزار به حساب بدشانسیش نه سادگیش میتونس برعکس شه واقعا همه چی عالی شه ولی شانس بهش رونکرد

من با این حال شوهرم خیلی خوبه و بازم هیچی بهم نمیگه ولی خب رفتارش نسبت به سالهای قبل به کوچولو سرد ت ...

وای چقدر شبیه منی شوهر منم بنده خدا هیچی نمیگه میگه هرموقع اروم شدی بگو‌حرف بزنیم 

دلم میسوزه اون انقدر خوبه بعد من اینجوری ام

🤍🐼🥥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه مدت همینطوری بودم ، ولی الان خیلی خوب شده برام جذابه ، لباس شیک میپوشه براش غش میکنم 😁

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
خب اینو بزار به حساب بدشانسیش نه سادگیش میتونس برعکس شه واقعا همه چی عالی شه ولی شانس بهش رونکرد

نه شانس نبود 

به یه سری ادم خلافکار اعتماد کرد و..

خلاصه میتونست قبلش جلوی این اتفاقارو بگیره با چندنفر مشورت کنه ولی زیر زیرکی کارشو کرد و ادامه ماجرا 

همه چی حل شد به لطف خدا ولی اعصاب من دیگه برنگشت

🤍🐼🥥
بخدا شوهرمن انقد مهربونه انقد ادم خوبیه ولی مارموزه زیر زیری

اتفاقا خوبه قشنگ میتونن خودشونو کنترل کنن و شرایطو طبق میل خودشون با سیاست پیش ببرن خوش بحالشون

🤍🐼🥥

اینکه انتظار داشته باشی هرروز زندگی زناشویی پر از هیجان باشه که فقط تو دنیای قصه ها اتفاق میفته.

میتونید لحظاتی رو ب فیلم دیدن با هم، آشپزی کردن با هم، سفر و ... بگذرونین یا یکی دو روزی از هم دور باشید تا دلتون تنگ شه و بعدش میفهمین ک چقدررر همو دوس داشتین.