2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 81 پست
من اگه کاری نکنم کار به جاهای باریک میکشه تازگیا حسم بیشتر شده و اصلا حوصلشو ندارم

ببین من مذهبی ام یه چیزی رو خودم حس میکنم منبعی ندارم این که تا وقتی محرم نشدیم شیطان رابطه رو جذاب می کنه چون رابطه با نامحرم گناهه وقتی ازدواج می کنیم برعکس عمل میکنه چون مشکل داشتن با همسر باعث میشه شیطان تا حدی خوشحال بشه که برات کف بزنه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

منم دقیقا عین تو ام و خیلی خودمو سرزنش میکنم من حتی پرخاشگر هم شدم نسبت بهش درصورتیکه من قبلاً اصلا ...

دقیقاااااا

منم خیلی پرخاشگر شدم با کمترین کار میشورمش میذارمش کنار

🤍🐼🥥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بچه نداریم

خب دلیلی نداره که حدس بزنی به خاطر اون باشه؟

منم خیلی ناراحتم 😔 اوایل ازدواج پر از ذوق و شوق بودم

الان جسم و روحم انگار خالیه... 

مثل رفیقم بود...

ولی چند وقت پیش بحثمون شد بهش گفتم قبلا رفیقم بودی ولی الان فقط بابای بچه هامی...

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

درسته دقیقا

پس نذار تشويقت کنه 

مزاجتو بشناس 

خیلی تغذیه رو این چیزا موثره .کانال تنهامسیرآرامش و دنبال کن خیلی کمکت می کنه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

به شمام آقایون درخواست دوستی میدن؟ اینا چقدر عوضی و بیکارن!

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

بچها بنظرتون چی باعث میشه اینطوری شیم بنظرم اونا یکاری میکنن نمیدونم یا ازشون بی ذوغی دیدیم ذوقمون ک ...

من مشکل زیاد داشتم نود درصدش مالی بوده خداروشکر حل شد ولی تو اون مدت خیلی اعصابم ضعیف شد و شوهرمم مقصر بود حس میکنم از اون زمان علاقم کم شد

🤍🐼🥥
مرسی عزیزم کانالشو کجا میتونم پیدا کنم

IslamLifeStyles@  

این کانال اصلی اشه توصیه می کنم تو کانال مزاج زندگی و همسرداری مومنانه شرکت کنی درسته نوشته مومنانه به نظرم به غیر مذهبی ها هم کمک می کنه