2777
2789
عنوان

شک الکی ب همسر 😐😑بعد سه سال

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 22 پست
دقیقا از وقتی دانشگاه میرم شوهرم هی با شوخی میگه ها چیه نکنه دوس پسرت پیام داده یا چی😒منم میگم اره ...

این حرفا حرمت میشکنه. زشته. نگو اره. خیلی جدی با کمی ناز و اخم بگو این حرفا به زبون اوردنشم خوب نیست ببخشید بی ناموسیه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ذهنت رو با اگر ها خراب نکن . اگه بخوای اینجوری فکر کنی میشی در آخر که مبتلا به وسواس فکری . 

زندگی پستی و بلندی داره تو ولی تو نباید خودتو معطوف به اونا کنی زندگی در جریانه ... اگر بخوای فقط به این اگر ها فکر کنی که اگه خیانت کنه چی میشه .. اگه منو ول کنه چی میشه و هزار تا چیز دیگه دراصل داری به نوعی  اراده مطلق خدا رو نادیده میگیری 

پس تو زندگیت همیشه به جای اینکه آیه یاس بخونی سعی کن از خدا بخواهی که اگر های تو سرت اتفاق نیفته و از سرت هم خارج بشه

این حرفا حرمت میشکنه. زشته. نگو اره. خیلی جدی با کمی ناز و اخم بگو این حرفا به زبون اوردنشم خوب نیست ...

اره ناراحت میشم ولی حرصمو دراورد گفتم اره  اعتماد ب نفس نداره هی فک میکنه دانشگاه چه خبره و نکنه من دیگه دوسش نداشته باشمو از چشم بیفته

میدونی میگن به هرچی زیاد فکر کنی سرت میاد ... ولی تفسیر درسته این جمله اینه که به هرچی زیاد فکر کنی رفتار هات در سمت و سوی اون افکارت داره پیش میره و برای همون شاید باعث تحقق اون فکر بشه . تو الان به این فکر کنی که اگه شوهرت بهت خیانت کنه چی میشه فقط باعث میشه تو داخل زندگی واقعی هم به شوهرت شک پیدا کنی و زندگی که با شک شروع بشه باعث میشه کارهایی کنی که شورت رو آزاد روانی میدی مثلا همش سین جین میکنیش کجا بودی این کیه و این‌چیزا و در آخر شاید خدایی نکرده این اتفاق بیفته . برای همون وقتی زندگی قشنگی داری فقط ازش لذت ببر و برای قشنگ شدنش از خدا کمک بخواه همین ❤️