2777
2789

من دوسال پیش نامزد بودم و چند روز به ازدواجم نامزدم فوت شد از اونموقع به بعد خیلی آروم و گوشه گیر شدم در کل دلم فقط آرامش میخواد و از دعوا و بحث و حتی بلند حرف زدن فراری ام انگار از شدت غمی که تجربه کردم

خوب منی که اینقدر دلم اندازه گنجیشک شده، حتی به جنس مخالف نگاه هم نمیکنم چه برسه فکر ازدواج ،چون واقعا واقعاااا حوصله این داستانا رو ندارم با ضربه ای که خوردم

اما خدایی میبینم تو فامیل که دختراشون از من کوچیک تر هستن ازدواج میکنن عروسی میگیرن عقد می‌گیرن و ته حرف و نگاه همشون میفهمم که منظورشون اینه اونا از تو بچه تر هستن ازدواج کردن تو مجردی .

نگید که شاید اشتباه فکر میکنم،نه واقعا می‌دونم و شنیدم که میگن و مسخرم میکنم که از زندگی دنبال موندم و نمیتونه ببینه و این حرفا 🙂

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر واقعا اینطوره تو محیط بد و سمی زندگی می‌کنی چون طبیعی نیست

اره محیط سمی ولی کاریم نمیشه کرد آدم نمیتونه از محیط و مردم و خونه زندگیش فرار کنه

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

عزیزم مین مهم بودن حرفاشون ادمو بدبخت میکنه گناه توچی بود نامزدت فوت شد از هرکی بشنوی باید بترسن از خدا کارما زمین گرده تو رو خودت و پیشرفتت تمرکز کن هرکی تو زندگیش دغدغه داره انشالله از این ب بعد راهت روشن باش با انرژی ثبت ادامه بده دوتا گوشاتو بگیرررر 

برو پیش یه مشاور روانشناس به زندگی برمی‌گردی به اطرافیانتم توجهی نکن ولی حتما تراپی برو

به زندگی برگشتم مشاوره هامم رفتم دارو هم مصرف کردم 

در کل اگه هزارتا تراپی هم بری ،ادمی که داغ دیده هیچوقت نمیتونه به قبل برگرده 

چند سالته

متولد۱۳۸۰

پس نذار روت اثر بذاره یه جوری زندگی کن که بفهمن خوشبختی .

درکل موجود بدبختی هستم مگه چندتا دختر مثل من از اوج رویا پرت شدن پایین ؟ دلم میسوزه برای بچه تر که بودم که دغدغه ها و چه آرزوها داشتم همش دود شد 

ببین یه چیز بگم تو حرف شاید خیلی به نظر ساده بیاد ولی من تو این دوسال اخیر جون کندم که دوباره بتونم مثل سابق بشم 

به زندگی برگشتم مشاوره هامم رفتم دارو هم مصرف کردم در کل اگه هزارتا تراپی هم بری ،ادمی که داغ دیده ه ...

درسته عزیزم منم داغ عزیزدیدم خیلی بهم ریخته بودم تا چند سال ولی بالاخره دیدم باید به فکر اطرافیانمم باشم اونا گناهی نداشتن که غصه منم بخورن 

درسته عزیزم منم داغ عزیزدیدم خیلی بهم ریخته بودم تا چند سال ولی بالاخره دیدم باید به فکر اطرافیانمم ...

حس میکنم اطرافیانم که نگاه بهم میکنن همش ترحمه که چرا این بچه اینجوری شد