2777
2789

از ۲۲ آبان دارم نماز میخونم با اینکه مومن نیستم ولی خوشحالم

دعای خاصی هم هست که دوسش داشته باشید و دعای خوبی باشه به روتین نمازم اضافه کنم؟ 

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیارت عاشورا هرروز بخون

جدی؟ برای چی خوبه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

سوره الذاریات و واقعه ،برای افزایش رزق و روزی عالیه

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

زیارت آل یاسین بهت قول میدم خیلی حالت رو خوب کنه

برای چیا خوبه؟

صلوات زیاد بفرست دعای ناد علی هم خوبه واینکه حتما نماز شبم امتحان کم کم یجوری بهش عادت میکنی دوس داری هر شب بخونی هم آرومت میکنه برکت روزی هم داره 

التماس دعا گلی

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

من ذکر یونسیع و استغفرالله میگم ذکر یونسیه هم حاجت میده 

میشه تو نمایاندن بر خاهرم مژگان دعا کنید که تکمیل ظرفیت فرهنگیان ب زودی خبر قبولیش بشنویم لطفا دل مادرم شاد بشه مثل معجزس برامون لطفا دعا در حق هم دیگه زودتر برآورده میشه منم برا حاجت رواییتون صلوات میگم