2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه اولین کارته و میخوای تجربه بشه برات و سابقه کار بشه، خوبه. ولی اگه حرفه ای هستی، خوب نیست.

اره کاره اولمه 

والا یه جوری برخورد میکنن با ادم انگار خوپشون از شکم مامانشون با ۲۰سال سابقه اومدن بیرون

اره کاره اولمه والا یه جوری برخورد میکنن با ادم انگار خوپشون از شکم مامانشون با ۲۰سال سابقه اومدن بی ...

پس خوبه برو تجربه میشه برات. شایدم استخدام شدی بعد چندسال. 

کی باهات چجوری برخورد کرده عزیزم؟ 

پس خوبه برو تجربه میشه برات. شایدم استخدام شدی بعد چندسال. کی باهات چجوری برخورد کرده عزیزم؟

من ۳۲ سالمه مدرکم ارشد هست‌

۲۰ساله دانشجو که نیستم

هرجا میرم میگن سابقه کار نداری 

تازه همینم با کلی منت میخواست قبولم کنه البته هنوزم خبر نداده

من ۳۲ سالمه مدرکم ارشد هست‌۲۰ساله دانشجو که نیستمهرجا میرم میگن سابقه کار نداری تازه همینم با کلی من ...

عزیزم اولشه، یکم تحمل کن اداهاشونو، چندسال بعد استخدام هم میشی. اونوقت ارزشتو می‌فهمن. عجله نکن واسه اون جایگاه و حقوقی که دلت میخواد. همه اولش این عذاب ها رو کشیدن. هیچکسو از همون اول جایگاه ندادن بهش. 

عزیزم اولشه، یکم تحمل کن اداهاشونو، چندسال بعد استخدام هم میشی. اونوقت ارزشتو می‌فهمن. عجله نکن واسه ...

هی خواهر دلم خونه 

انقدر کار مفتی کردم تا به جایی که دلم میخواد برسم...

هی خواهر دلم خونه انقدر کار مفتی کردم تا به جایی که دلم میخواد برسم...

یه روزی نتیجه میگیری. همه همینیم بخدا. فقط با آگاهی شغلتو انتخاب کن. الان این شغل واقعا عالیه چون در آینده ممکنه استخدام رسمی هم بشی. اگه شرکت خصوصی اینا بود، میگفتم نرو. ولی مدرسه خوبه آینده داره. 

یه روزی نتیجه میگیری. همه همینیم بخدا. فقط با آگاهی شغلتو انتخاب کن. الان این شغل واقعا عالیه چون در ...

حالا بزار ببینم میگه بیا یا نه 

قبل این به مدرسه پسرونه میخواست همین نزدیک خونمون بود نرفتم معلم مهارت زندگی میخواست با همین حقوق

فکر کردم پسرا خسته میکنن ادمو