2777
2789
عنوان

پسر هفت ساله ی من دیوونم کرده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 53 پست
بچه سالم و طبیعی همین طورهچی کار می خواهی بکنی که انجام نمی ده؟

همه کار ببین بش میگم بشین غذا بخور پا میشه میره بیرون بش میگم بیا درس بخونیم انقددددد بهونه میاره میره همیشه تو خونمون دعواست همییییییشه هیچ مشکلی نداریم جز این شده مسبب همه ی مشکلات

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هفت

چه کارهایی براش انجام میدی؟ 

گفتاردرمانی میبریش؟

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
کپی دختر منه با این تفاوت که دختر من آپراکسی گفتاری داره و کامل نمیتونه صحبت کنه لااقل تو شکر کن که ...

انشالله که دخترتون مشکل حل بشه بله خداروشکر ولی نمیدونی چقد اذیتم ازش خیلی خیلی خیلی زیاد اذیتم بخدا شبیه دیوونه ها شدم 

همه کار ببین بش میگم بشین غذا بخور پا میشه میره بیرون بش میگم بیا درس بخونیم انقددددد بهونه میاره می ...

به احتمال زیاد بچه بیش فعاله 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

پسر منم کلاس اوله. کوچیک بود انقد عاقل و اروم بود. الان وااااای انقد فضول و خودسر شده. حرف گوش نمیده کارای بی عقلی میکنه. ینی هرشب با سردرد میخابم از وقتی مدرسه رفته که بدترم شده.

ولی مدارا میکنم باهاش نه میزنم نه دعوا میکنم چون اقتضای سنشه. خودش درست میشه.

فکر کن وقتایی که مدرسس یا میره خونه مامانم انقد حال روحیم خوبه با اینکه دخترم یکونیم سااشه ولی اذیتم نمیکنع ولی پسرم مدام رو مغزمه.منم چون صبوری میکنم میریزم تو خودم بیشتر فشار میآد یهم

همه کار ببین بش میگم بشین غذا بخور پا میشه میره بیرون بش میگم بیا درس بخونیم انقددددد بهونه میاره می ...

من معلم پسرا هستم از 30تادانش آموز 25تا مادر دقیقا حرفهای شمارو میزنن

سرکلاس هم واقعا خسته کننده شدن

ولی باید صبر کرد

شما تنها نیستی

سبک زندگی ها وفضای مجازی متاسفانه بچه هارو گستاخ کرده

آره مگه میشه نبرد؟؟!

نتیجه گرفتی؟ 

برای مدرسه چکار میکنی؟ 

ببخشید سوال میکنم چون نوه خودم این مشکلو داره میپرسم 

پسر منم دقیقا همینه اما الان مظلومانه کنارم خوابیدهتا دو ساعت پیش داشتم از دستش ناله میکردم الان با ...

بخدا جوری شده که گاهی حتی از زدنشم ناراحت و عذاب وجدان نمیگیرم منی که با دیدن یه مورچه دنبال غذا گریم میگیره همینقد احساسی ام ولی دیگه بریدم از این بچه

نتیجه گرفتی؟ برای مدرسه چکار میکنی؟ ببخشید سوال میکنم چون نوه خودم این مشکلو داره میپرسم

نتیجه ی مطلوب نه ولی بی تاثیرم نیست 

مدرسه امسال باید می‌رفت که نتونست 

انشالله حل بشه مشکل نوه تون

برای حاجت دلم آمینی مهمونم کن🌱