2777
2789
عنوان

شب تولدم بهم پیام داد دوباره....

907 بازدید | 64 پست

سلام بچه ها اونایی که داستان زندگیمو خوندن میدونن من با ی نفری بودم که بخاطر اخلاقش که همش منو کنترل میکرد لحظه به لحظه و تحت فشارم گذاشته بود و با همه دوستام قطع ارتباط بودم حتی مهمونیای فامیل نمیذاشت برم...خیلی مشکلات داشتیم و اخر دیگه کار به فحش و بی احترامی رسید و تموم شد حالا دیشب تولدمو پیام داد و تبریک گفت با محبت خیلییییی و گف ببخش اگه کم بودم برات و اینکه دوستت دارم و‌دلتنگتم واقعا ولی تو‌عوض شدی رفتارات دوماهه گذاشتی رفتی گفتم من رفتم یا تو گفت من نرفتم تو ول کردی گفتم تو کاری کردی باهام که برم...حالا جالبیش اینه دیشب مامانشم پیام داد بهم تبریک گف...دیشب از ته دلم از خدا خواستم پیام نده با اینکه منم خیلی دوسش داشتم و دارم ولی پیام داذ...حالا چیکار کنم چجوری جوابشو بدم میخواد باز شروع کنه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه جواب بدی شروع میشه

وقتی واقعا نمیخوایش بلاکش کن بره

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
دلم نمیاد حالم از خودم به هم میخوره

وااا خب تکلیفتو با خودت معلوم کن عزیزم 

"مرد من" زن نیستم اگر زنانه پای عشقت نایستم...من از قبیله"زلیخا" امده ام انقدر "عشقت" را جار میزنم تا"خدا"برایم کف بزند😍😍😍😍😘😘😘😘

اين عادتا ترك نمبشن

گولشو نخور الكي ميگه درست ميشم و...

نهايتش يك ماه خوب باشه باز مثل قبل ميشه

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

آخی دوستت داره خب شاید رفتارش و درست کرد همسر منم قبل ازدواج تو دوستی سخت میگرفت با مامانمم نباید میرفتم بیرون اما بعد عقد آزادم هرجا بخام میرم میگه اون موقع مال من نبودی میترسبدم ازم بگیرنت

دختر خوشگلم ملودیه مامان اینجا همه منتظرن قدم سر چشم ما بزاری و بیای بغلمون 😍 عاشقتیم مامان جون 😍
آخی دوستت داره خب شاید رفتارش و درست کرد همسر منم قبل ازدواج تو دوستی سخت میگرفت با مامانمم نباید می ...

میگه من مدلم همینه باید بهم هر لحظه از خودت خبر بدی بابا خیلی سخته هیچ‌جا نری هیچ کار نکنی زندانی ام مگه😔این چه مدل دوست داشتنه.

وای چطوری کسی رو که تورو زندانی خودش کرده رو هنوز میگی دوس داری 😑بیخیال عزیزم تو یه ادم مستقلی چرا باید واست تعیین تکلیف کنه فردا پس فردا ازدواج کنین تو خونه زندانیت هم میکنه 😐