ترم ۱ارشدم تصمیم دارم از همینالانا تقریبا شروعکنم برا کارای پایان نامه ک همه برااخر نمونه اطلاعانمم زیاد نیست فعلا درخد جمع اوری اطلاعات مطالعه داشتم با جی پی تی چت میکردمکتوضیحبده برام بهم گفت میخوام موضوعت تو چه زمینه ای باشه من وقتی ازدواج کردم شوهرم نذاشت دیکه درس بخونم بابام هیچوقت هیچی بهمنکفت ولی میدونستمچقدر ناراحته ک درسم الکی ول کردم بعدچندسال شوهرم راضی شد دوباره ادامه بدم وقتی دانشکاه قبول شدم بابامپخیلی خوشحال شد خودش هرروز من و میبرد میاورد بچم کمکم میکردن نگه میداشتن ترم۳کارشناسیم بابام از دست دادم😭😭😭مندرسم تموم کردم ارشدم قبول شدم همش تو فکرمبود موقع دفاع از بابام یاد کنم ولی الان تصمیم گرفتم پایان نامم ب خاطر زحمتای بابام در مورد نقش پدر باشه حالا باید موضوعش پیدا کنم ولی تو همین حوزه پدر باشه دلمبراش خیلیییی تنگ شده هفته دیکه میشه دوسال ک رفته😭😭
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
نقش پدر در افزایش اعتماد به نفس دختران از دیدگاه قرآن نقش والد در افزایش عزت نفس دختران از دیدگاه قر ...
خیلی موضوع خوبی بوددد ممنونم ازتون🥹🥹🥹🥹