2777
2789
عنوان

فوبیا شما چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 25 پست
دست خود آدم نیست خون که میبینم تمام دلم از داخل میلرزه پاهام سست میشه و چشام دیگه جاییو نمیبینه

مامان من خیلی غش میکنه موقعی که مثلا دستشو میبره

فوبیای من اینه نتونم به هدفام برسم والبته فوبیای خیلی عجیبیی که دارم و اینمه نادر هم هستش اینه که اگ ...

شما احتمالا ترایپوفوبیا داری

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید به خاطر بزرگیشونه

نمیدونم اصلا عجیب میترسم.ببین بهش فکر هم میکنم میترسم.حتی ماه کامل رو تو آسمون میبینم وقتی قرص ماه کامله واقعا میترسم،یکبار توی جاده ی خلوت بودیم تازه ازدواج کرده بودم.همسرم گفت ماه رو ببین،ماه کامل بود،توی جاده ای که بیابونی بود و کاملا خلوت.من یهو قرص کامل ماه رو دیدم.کم مونده بود سکته کنم.با حالت عصبانیت به همسرم گفتم چرا نشونم دادی؟من که گفته بودم از ماه میترسم.گفت من بی اختیار گفتم آخه خیلی قشنگه قرص ماه به این قشنگی چه چیز ترسناکی داره برات؟تا مدت ها فکر میکرد دروغ میگم .اما الان دیگه میدونه .اگر کسی اطلاعاتی راجع به این فوبیا داره ممنونم بهم بگه.خودم خیلی سرچ کردم اما نتیجه نداده

خونمیبینم غش میکنم

😂😂😂ببخشید خنده ام گرفت

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ب سلامتی

ناراحت نشده باشی عزیزم 🙏🙏🙏♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

عزیزمیهرکس ی جور ترسی داره من از بچگی خونی که جهش داره میبینم دست و پام شل میشه دست خودم نیست😂

قربونت بشم اخه یاد خواهرم افتادم ب همین خاطر خنده ام گرفت معذرت بخدا♥️🙏🙏 منم خودم فوبیا اب دارم سوار قایق شدم حالم بدشد غش کردم😂😂😂😂

قربونت بشم اخه یاد خواهرم افتادم ب همین خاطر خنده ام گرفت معذرت بخدا♥️🙏🙏 منم خودم فوبیا اب دارم سو ...

😂😂بخند وا 

ناراحت نشدم که هیچ خودمم خندیدم با ریپلایی ک زدی

چون میدونم خنده داره😂

روز تولد داداشم قبل اینکه مهمونا بیان پسرخالم افتاد پاش گرفت به شیشه مبل اندازه ده سانت پاره شد کلی خونریزی و اینا 

تا ببرنش اورژانس چند دقیقه‌ای جلو چشم من بود 

اونو سوار ماشین کردن رفتن منو چند نفر تو خونه بودیم رفتم آشپزخونه یه لیوان اب برای مادرم بیارم وسط آشپزخونه افتادم😂

هنوزم بعد۶ سال یاد این خاطره میفتن برام تعریف میکنن میخندن

😂😂بخند وا ناراحت نشدم که هیچ خودمم خندیدم با ریپلایی ک زدیچون میدونم خنده داره😂روز تولد داداشم قب ...

😂😂😂😂😂😂وای خدا دارم میترکم از خنده شوهرم خاب جرات نمیکنم بلند بخندم الهی ک دلت شاد باشه عزیزم 😂🙏♥️♥️♥️💋