2777
2789
عنوان

بیاین راجب هم حدس بزنیم

92 بازدید | 22 پست

من راجب شما میگم شما حدستونو راجبم بگید.

مثاال

ماه تولد

ویژگی ظاهری 

ویژگی اخلاقی

قد

رنگ مو رنگ پوست

اندازه مو چاقی لاغری و ....

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اذر مومشکی وزن متعادلگونه هات قشنگهاخلاقت جدی هستی

فقط ماه تولدمو اشتباه گفتی بقیه درسته🤝👍

خب من بخوام بگممم

یا اردیبهشت یا دی

نه چاق نه لاغر متوسط

موهاتم تقریبا بلند قهوه ای

قدتم بین ۱۶۰ تا ۱۶۷

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

منم هستم😂♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ابانقد ۱۶۹وزن ۷۰

ماه تولدمو درست گفتی👏👏

مردادی یا مهر

قدت تقریبا بلنده

با هرکسی کنار نمیایی

ریلکس

فقط ماه تولدمو اشتباه گفتی بقیه درسته🤝👍خب من بخوام بگمممیا اردیبهشت یا دینه چاق نه لاغر متوسطموهات ...

وای واقعا🥲🥲حسم گاهی میاد دلی گفتم برات 🥲🥲

دوتاش درست گفتی ناناز

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

متولد یکی از فصل های پاییزی 

رنگ موهات ب مشکی یا خرمایی میخوره پوستت سفید چاق نیستی قد ۱۶۰ خورده ایی هست غذای مورد علاقه ات قورمه سبزی یا کوبیده ب رنگ های روشن یا مشکی و قهوه ایی علاقه داری زود رنجی زود عصبی میشی ولی دلت مهربون زود پشیمون میشی کینه ای نیستی دیگ نمیدونم چقدرش درست بود😂😂😂

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

متولد آبان وزنت بین ۵۰تا ۶۰قدت متوسط موهات بین قهوه ای ومشگی واحساسی

همرو درست گفتیی👏

موهام مشکی احساسی بستگی داره دیگه سر چی باشه

من بخوام بگمم

بهمن یا خردادی

قدت بین ۱۵۸ تا ۱۶۸

موهاتم قهوه ای تیره و خوش حالت

زیبا و بانمک

همرو درست گفتیی👏موهام مشکی احساسی بستگی داره دیگه سر چی باشهمن بخوام بگممبهمن یا خردادیقدت بین ۱۵۸ ...

ماه تولدم اشتباه بود اسفندماهم

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

منم هستم😂♥️

پایه و باحال

یا اردیبهشتی یا دی

خوش بر خورد

وزنت بین ۴۰ تا ۵۷

قدت متوسط رو به کوتاه

اجتماعی