2777
2789

یک: تاپ خونگی برش زدم برا خودم بدوزمش و نهایت سعیمو میکنم تموم بشه(من خیاط ناواردی هستم دستم بشدت کنده )

دو :شب میخام پاستا درست کنم ک عاشقشم با شوهرم و پسرم بریم بیرون بخوریم بریم ی جایی مث بام شهر کل شهر زیر پاته برا پسرم احتمالا سیب‌زمینی سرخ کنم چون پاستا دوست نداره 

اولش برا تصمیم دومم گفتم خوب ک چی چی بشه مثلا 

ولی چرا که نه حس و حالم خوب میشه که

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

اتفاقا تصمیم دومت خیلی باحال تر بود

واقعنی؟؟

حس کردم کار بیهوده ایه

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعنی؟؟حس کردم کار بیهوده ایه

چرا کار بیهوده ای این همه ادم که می‌رن پارک و پیک نیک و کمپ کار بی معنی میکنن همین کارهای کوچیک تو روحیه و روابط خانوادگی خیلی تاثیر داره

چرا کار بیهوده ای این همه ادم که می‌رن پارک و پیک نیک و کمپ کار بی معنی میکنن همین کارهای کوچیک تو ر ...

اخه اونا گروهی میرم خوبه 

فک کن یکی دوتا بشقاب پاستا درست کرده می‌ره یرعالم رانندگی می‌کنه می‌ره ی جای دور از خونه بخوره 🤣ولی واقعا دلم میخواد خستم خیلی 

اخه اونا گروهی میرم خوبه فک کن یکی دوتا بشقاب پاستا درست کرده می‌ره یرعالم رانندگی می‌کنه می‌ره ی جا ...

ن بابا خیلی ها هم زن و شوهری می‌رن من خودم کاپلی رو بیشتر دوست دارم 

من اگه جات بودم پاستاهامو اب پز میکرد پیک نیک برمیداشتم همونجا موادشو درست میکردم داغ داغ میخوردیم ما خانوادگی میریم همین کارو می‌کنیم خیلیم حال میده 

ن بابا خیلی ها هم زن و شوهری می‌رن من خودم کاپلی رو بیشتر دوست دارم من اگه جات بودم پاستاهامو اب پز ...

اره فکر خوبیه ولی من لوازم پیک نیک ندارم دلم میخواد ی جای سرد بریم همونجا تو ماشین آماده بخوریم