2777
2789
عنوان

کی جوراب شلواری گندمی داره 👗👗👗

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحقیق کن اگه ضرر نداشت جای بهداشتی برو چربی بزن اونو هم حلش کن

نه بابا بیشتر به خاطر همون یکی دو بار که تو هفته نیازم داره به یادش می‌افته روزای دیگه هفته اصلاً فکرشم نمی‌کنه حتی نه بهونه می‌گیره نه بهم چیزی میگه

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

خب چرا نمیری درمان کنه دارویی چیزی نداره بخوره بیشتر بشه حالا من که خیلی اطلاعات ندارم تو این زمینه ...

اصلا وقت نمیشه باور کن درماه4-5روز خونس درگیر قرض و قوله هاش بوده تازه تموم کرده انشالله ایندفعه بیاد میریم

اصلا وقت نمیشه باور کن درماه4-5روز خونس درگیر قرض و قوله هاش بوده تازه تموم کرده انشالله ایندفعه بیا ...

آره مردا اگه فکرشون درگیر جاهای دیگه نباشه توی این یه مورد نمی‌ذارم بهشون بد بگذره حتی به فکر خانم‌هاشون زیاد نیستن گاهی اینجا زیاد دیدیم حتی موقع پری بودن درخواست دارم و باید زن باهاشون همکاری کنه

آره مردا اگه فکرشون درگیر جاهای دیگه نباشه توی این یه مورد نمی‌ذارم بهشون بد بگذره حتی به فکر خانم‌ه ...

آره حالا برعکس من خودم گرمم حسرت بع دل موندم یبار زورکی بخواد🤦😂

آره حالا برعکس من خودم گرمم حسرت بع دل موندم یبار زورکی بخواد🤦😂

خوب اینجور موقع‌ها خودت برو سمتش بالاخره از شیوه‌های زنان استفاده کن و اونو به سمت خودت بکش نمی‌دونم سردوش در چه حده ولی با یه سری شیطنت‌های زنانه به سمت خودت جذبش کنی