2777
2789
عزیزم شده درباره ی کسی هم خواب ببینی؟ مثلا اگه به من فکرکنی ببینم شاغل میشم یا نه.یا ازمون قبولمیشم ...

تا نبینمت نمیتونم عزیزم ،ولی ۱۶سالم بود بعد عمل جراحی ام برگشتم خونه روز بعدش شب که خوابیدم تا صبح همراه مادرم کربلا بودم از سرشب تا دقیقا خود صبح یعنی بهترین خوابی لود که دیدم از یه درویش سوال کردم گفتن که خوابی که دیدی خیلی پر معنیه و کربلایی شدی مبارک هست و جالی اینجاست که اون جاهایی که داخل خواب دیدم روز بعد تلوزیون رو روشن کردم صحن امام حسین دقیقا همونی بود که تو خواب دیده بودم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره به اونا باور ندارمممنون عزیزم 💗💗

فدات انشالله همونی میشه که میخوای😘😘

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

گاهی اذیت میکننقبلا پیش دعانویس رفتمحدودا چهل شب گف تواینه نگاه نکن ، ترشی ادویه غذای شب مونده‌ یا ف ...

خداروشکر  راحت شدی 

برای یکی از اعضای منم دعا کن از آقا بخااه بدادمون برسه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

یبارسال ۹۴ ما ساعت دو نصف شب از گردنه داشتیم میرفتیم سمت خونه با ماشین، توی جاده هیچ ماشینی نبود وتعجب آور بود سکوت بود وسکوت یدفعه سریه پیچ یه الآغ سفیدی که بدنش مث برف برق میزد رو دیدیم که طناب سه متری به گردنش وصل بود داشت از کنار جاده حرکت میکرد یدفعه شوهرم گفت الآغ گرون شده بیا ببندیمش به ماشین به روستاییا بفروشیم سود کنیم همین که کنارش وایسادیم ایستاد ونگامون کرد چشماش خیلی مشکی وبزرگ بود رفتارش غیر عادی بود زول زده بود به ما اصن ترسی نداشت تا اینکه یه لحظه منو شوهرم متوجه سنگینی وحس بد شدیم فلنگو بستیم یه لحظه شک کردیم از ما بهترون باشه