2777
2789
عنوان

جامو کامل از شوخرم جدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 50 پست

ناراحت شدم برات

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بچسبید به زندگیتون زندگی رو به بازی نگیرید مگه پدربزرکا و مادربزگای ما ادم نبودن دعوا نمیکردن.انقد ح ...

نخوندی قضیه چیه یا برعکس متوجه شدی؟ پدربزرگت خیانت میکرد به مادر بزرگت ؟ 

حتما میگم به اسی شماره شوهرشو بده بهت این سخنرانی رو براش بکنی 😏

کاربر قدیمی 🌹🌱 یه لایک بکن یا جواب بده ببینم خوندی یا نه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچسبید به زندگیتون زندگی رو به بازی نگیرید مگه پدربزرکا و مادربزگای ما ادم نبودن دعوا نمیکردن.انقد ح ...

حرمت شکستیــــــد؟ حرف نفر سوم میزنیــــــد؟ شما هار بازی اون مرتیکه رو نمیبینی اومدی فاز نصحت گرفتی مامان بزرگ مثال میزنی؟ بیا برو خواهشا رو مخ نیا

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مردا از اول نفهم بودن به زنا ظلم میکردن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
به هیچ عنوان جاتو عوض نکن بلند شو برو رو تخت پشتتو کن بهش بخواب

یچیز یاد گرفتید مدام همه جا به کارمیبرید!!!

چرا جدانکنه!؟؟!؟!؟

دلش میشکنه!؟؟!؟

خیانت میکنه؟!؟!؟

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
نخوندی قضیه چیه یا برعکس متوجه شدی؟ پدربزرگت خیانت میکرد به مادر بزرگت ؟ حتما میگم به اسی شماره شوهر ...

مردا همینن دیگه هرچقدم گــه بالا بیارن باز دو دستی دم .... همجنس‌شونو دارن

این ما دورازجونت زنهای خاک برسر هستیم راحت حال همدیگه رو میگیریم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

زده انگشت همسر ومادر بچشو شکسته 

بهش فحاشی میکنه 

خیانت میکنه 

از نظر روانی آرامش زن وبچشون گرفته، بعد حرف از حرمت می‌زنید؟ 

خوبه آدم اگه میخواد بره بالا منبر وفاز نصیحت بگیره قبلش یه مقدار منطقی فکر کنه 

کجای دنیا مردی با این مشخصات لایق احترام هست؟ 

ماهم نمیگیم برو جدا شو وفلان یا تلافی کن، اما چیزی که واضحه حتی اگه این خانم بدترین همسر دنیا هم باشه  حقش کتک و وخیانت نیست

بمونه بچه شو تربیت کنه؟؟ فردا به بچه‌ش چی بگه؟؟ بگه پدرت دوست دختر می‌گرفت به من خیانت میکرد کتکم می ...

فک میکنی نخوند نفهمید؟؟ چرا خوبم فهمید بعد با وقاحت تمام میگن زن باید اینا رو تحمل کنه مدیریت کنه سازش کنه. بعدم مثال ننه بزرگی میارن که عای مادرای ما فقط مادر بودن تحمل میکردن پای زندگی میموندن زنهای امروز فلانن و بهمان

چی میگی داداش؟! دلیل نمیشه مادر بزرگ شما کتک می‌خورده، خیانت می‌دیده اما همچنان صداش در نیومده، همه حقارت رو تحمل کنن 

فکر کن برادر بعد برو بالا منبر